Είμαστε στο πλευρό όσων προετοιμάστηκαν για το ρεβεγιόν..

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Δυστυχώς δεν προλάβαμε.. Μας ξέφυγαν τα κρούσματα.. όλοι έχουμε πια κάποιον στο περιβάλλον.. Αυτό δικαιολογεί βέβαια και την επιμονή των επιστημόνων για τους εμβολιασμούς.. Πολλά τα κρούσματα.. ευτυχώς είναι σταθερά τα άλλα στοιχεία, τα πιο δυσάρεστα που είναι οι άνθρωποι στις ΜΕΘ και εκείνοι που έχασαν τη μάχη με τον covid..

Η τεράστια αύξηση στα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες όπως φάνηκε αιφνιδίασε την κυβέρνηση.. αν και εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι ειδικοί έκρουαν εδώ και καιρό των κώδωνα του κινδύνου.. Πιθανόν ήλπιζαν οι ιθύνοντες ότι οι αποφάσεις τους δεν θα περάσουν από τη βάσανο της κριτικής.. αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις δεν τους δικαίωσαν.

Οφείλουν λοιπόν σήμερα να απολογηθούν.. Να απολογηθούν σε όλους εκείνους που ζημίωσαν.. Και φυσικά να τους αποκαταστήσουν.. Σ’ εκείνους που μάζεψαν τα κομμάτια τους και προσπάθησαν να διοργανώσουν ένα ρεβεγιόν.. για να πληρώσουν καμιά επιστρεπτέα.. να δώσουν μεροκάματο σε κανένα άτομο ώστε να μπορέσει κι αυτός να βολέψει μερικές υποχρεώσεις..

Νομίζω ότι ορισμένοι ζουν σ’ έναν γυάλινο κόσμο.. Ίσως οι παχυλές απολαβές.. ίσως οι περιουσίες που έχουν κληρονομήσει.. ίσως κάποιος κάλλος στον εγκέφαλο.. Δεν μπορείς ρε φίλες να τ’ αλλάζεις όλα μέσα σε μια βδομάδα.. Τι σόι κράτος είσαι; Τι σόι συμβουλάτορες έχεις; Δεν μπορείς να παίρνεις αποφάσεις ελαφρά τη καρδία..

Δεν χρειάζεται να πω ότι είμαι στο πλευρό των ανθρώπων.. των επιχειρηματιών που έκαναν τις παραγγελίες για το ρεβεγιόν.. χρεώθηκαν.. και τώρα θα τα πετάξουν όλα. Είμαι και στο πλευρό των εργαζομένων που θα χάσουν πάλι το μεροκάματο.. Ακόμα κι αν τους αποζημιώσουν.. με τη γνωστή αναστολή εννοώ.. ξέρετε πότε θα πάρουν κάποια χρήματα;

Λυπάμαι.. αλλά δεν φταίει ο covid.. αλλού υπάρχει θέμα.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *