Εκεί που τα αντικείμενα ζωντανεύουν.. είναι Oiko art creations!

Θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το Oiko art creations ως ένα κατάστημα στο οποίο μπορεί να βρει όμορφα αντικείμενα, διακοσμητικά, φωτιστικά και είδη δώρων. Κατ’ αυτήν την έννοια.. θα σας παρουσιάζαμε στο elenifourli.com μια επιλογή για να αγοράσετε ένα δώρο για μια γιορτή, έναν γάμο ή αρραβώνα, για εγκαίνια.. ή κάτι παρεμφερές..

Ωστόσο.. όταν επισκεφτήκαμε το Oiko art creations νιώσαμε κάτι πολύ παραπάνω.. Νιώσαμε σαν κάθε αντικείμενο να έχει ζωή.. Να κρύβει μια ιστορία.. ένα μυστικό.. μια ξεχωριστή στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι όλα τα αντικείμενα στο Oiko art creations ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια του επισκέπτη. Προσέξτε το ακόμα κι από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε.. Είναι τόσο ζωντανά όλα.. σα να βγήκαν από κάποιο παραμύθι.

Είναι πράγματι πολύ προσεγμένη και επιμελημένη η καλλιτεχνική δημιουργία του κάθε αντικειμένου στο Oiko art creations.. που θα ξεχωρίζει ανάμεσα σε ότι άλλο υπάρχει στο σπίτι μας.. ή εκεί που θα μπει αν το κάνουμε δώρο. Γυάλινα, κεραμικά κρυστάλλινα, πορσελάνες.. υλικά ποιοτικά και δουλεμένα από έμπειρα χέρια.. Μπορούμε να βρούμε μεγάλη ποικιλία σε φωτιστικά, κορνίζες, διακοσμητικά είδη και σε επιλογές για δώρα.

Ότι και να σας γράψουμε.. αν δεν τα δείτε από κοντά.. δεν θα νιώσετε αυτό το συναίσθημα. Όσον αφορά στις τιμές.. αυτές είναι πολύ προσιτές.. και θα δικαιώσουν την επιλογή σας..

Το elenifourli.com έχει παρουσιάσει ξανά δημιουργίες του Oiko art creations. Συγκεκριμένα, ως Οικοφωτισμός είχαμε εντυπωσιαστεί από τις χειροποίητες υπέροχες Πασχαλινές λαμπάδες. Κι εσείς είχατε εντυπωσιαστεί.. και τότε τις προτιμήσατε ιδιαίτερα.. Εκεί, στην ίδια διεύθυνση, Αντωνίου 2, θα βρείτε τώρα το Oiko art creations.. Νέο όνομα.. ωραίο και αντάξιο των ειδών που έχει!

Για αντικείμενα λοιπόν που θα κοσμήσουν το σπίτι σας.. προτείνουμε ανεπιφύλαχτα το Oiko art creations!!

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *