Έλενα Παπαρίζου είσαι Θεάρα!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Ήσουν Θεά και όταν σηκώθηκες στην 1η θέση στη Eurovision.. ήσουν Θεά και όταν σε είδα πριν κάποια χρόνια live στη σκηνή.. αλλά σήμερα φίλη.. είσαι απλά Θεάρα!

Είσαι Θεάρα που είπες το τραγούδι που μας έφερε την πρωτιά στο θεσμό πάνω σε μια ταράτσα.. ωραία σκέψη παρεμπιπτόντως.. και που μας θύμισες λίγο από το ελληνικό κέφι!

Είσαι όμως περισσότερο Θεάρα γιατί είσαι ακομπλεξάριστη και φοράς τα σέξι σου ρούχα πάνω στη σκηνή ακόμα κι αν έχεις πάρει τα κιλάκια σου! Σε καμάρωνα και όταν ήσουν κριτής στο μουσικό show.. σε καμάρωσα και πάνω στην ταράτσα να τραγουδάς και να χορεύεις το “my number one”.. εκτελώντας το ίδιο χορευτικό με τη βραδιά του τελικού της Eurovision!

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί βαρέθηκα να διαβάζω ανώνυμους να κρίνουν.. ανθρώπους κομπλεξικούς που δεν έχουν ζωή και ασχολούνται με το αν έβαλες εσύ αστέρι μου κάποια κιλά.. Σε κράζουν επειδή σαν κανονικός άνθρωπος ζεις και γεύεσαι τις νοστιμιές του τόπου μας.. ενώ ταυτόχρονα δεν διστάζεις να επιδείξεις τα κάλλη σου!

Είσαι κορμάρα και γκομενάρα.. Είσαι αστέρι και ούτε στον ύπνο τους δεν μπορούν να σε πιάσουν.. Καθώς τραγουδίστριες μπορούν να γίνουν πολλές.. μοντέλα που ανοιγοκλείνουν το στόμα στη σκηνή επίσης.. Το κόμπλεξ ωστόσο.. λίγες φτασμένες τραγουδίστριες και γενικά προσωπικότητες το έχουν αποβάλει όπως εσύ!

Μας αρέσεις έτσι όπως είσαι! Με ψωμάκια ή χωρίς.. αρκεί να χαμογελάς και να κάνεις τέτοιες δυναμικές εμφανίσεις.. Όσον αφορά το μπούλινγκ.. μάλλον εσύ τους κάνεις που δεν επηρεάζεσαι! Κι αν επηρεάζεσαι λίγο το βράδυ πριν κοιμηθείς.. να ξέρεις ότι τα σοκολατάκια καρδούλες με φράουλα είναι τα καλύτερα χαπάκια ευτυχίας! Φυσικά και η αγάπη μας που σου στέλνει θετικά vibes!

Φωτο από τη σελίδα της Έλενας

You May Also Like