Εσύ που φλερτάρεις;

Μια διαφήμιση όπου κάποιο αγόρι κερνά ένα burger σε ένα κορίτσι πιθανόν την έχετε δει στην τηλεόραση τελευταία.. Η συγκεκριμένη διαφήμιση μας «ξύπνησε» ένα φλερτ που ο σύγχρονος τρόπος ζωής το έχει ατονήσει… το ευθύ, ξαφνικό και τολμηρό μήνυμα του ενός για τον άλλον..

Φλερτ με ένα burger… Μη μας κάνει εντύπωση, καθότι δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο έρωτας περνά απ’ το στομάχι.. Το «κοπελιά έχω και κότερο.. πάμε μια βόλτα» καλό είναι αρκεί να έχεις το κότερο πρώτον, και βέβαια αρκεί εκείνη να έχει ‘λεπτά’ αισθήματα για ‘σενα..

Εγώ το φλερτ το βλέπω να γυρίζει κάθε μέρα στην παραλία της Χαλκίδας… αγνό, γνήσιο και ουσιαστικό!! Γυρίζει, κόβεται, τυλίγεται και μοιράζεται με αγάπη.. Love is in the pita.. ο έρωτας βρίσκεται στο ζευγάρι που μοιράζεται το τυλιχτό και αγναντεύει τη θάλασσα..

Το μεγαλύτερο τυλιχτό της πόλης, στο Πας Γυρεύοντας, περιμένει να μοιραστεί με αγάπη.. Και η σκεπαστή το ίδιο(μην πάει στο πονηρό ο νους σας), και το σάντουιτς γίγας, και τα καλαμάκια και ότι άλλο απλό και ουσιαστικό χρειάζονται δυο άτομα για να παρουσιάσουν τον αληθινό τους εαυτό..

aa4

Ότι πιο όμορφο είναι να μοιράζεσαι τη ζωή με τον άνθρωπο που αγαπάς.. όσο χρονών και να είσαι – όσο χρονών και να είναι.. Το καλοκαίρι είναι εδώ… και στη Τζιαρντίνι 2, στο Πας Γυρεύοντας, εμείς θα μοιραστούμε με τον άνθρωπό μας τα απλά, τα καθημερινά, τα ουσιώδη..

Πας γυρεύοντας να φλερτάρεις αλά ελληνικά; Τζιαρντίνι 2 (παραλία Χαλκίδας) και από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 το βράδυ στα τηλέφωνα 22210.22009 – 22210.88199 – 6988089609(what’s up)

 

You May Also Like