Γιατί η αγορά γυναικείων ρούχων στο Eleni Fourli Myshop είναι η τάση που έρχεται;

Θα μου πείτε ότι το να παινεύεις το μαγαζί σου ή μαγαζιά φίλων και συνεργατών είναι σα να ευλογείς τα γένια σου.. Από την άλλη.. ποιος μπορεί να κοροϊδέψει μια σύγχρονη γυναίκα.. και μάλιστα Ελληνίδα; Κανείς.. γι αυτό ότι γράφεται εδώ.. μένει και ελέγχεται! Θα σας γράψω λοιπόν για το showroom της ιδιοκτήτριας του site μας.. της Ελένης Φούρλη.. για το Eleni Fourli Myshop.. το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Ερμού και Παπαδημητρίου 2.. στον 1ο όροφο!

Το περιγράφουμε ως showroom.. και στην ουσία αποτελεί ένα concept store γυναικείων ρούχων! Γιατί; Καταρχάς διότι είναι διαφορετικό από τα κλασικά εμπορικά καταστήματα.. αφού δεν έχει βιτρίνα μιας και βρίσκεται στον 1ο όροφο! Θυμίζει prive boutique με vintage στοιχεία διακόσμησης.. Μπαίνοντας μια γυναίκα στο showroom νιώθει τη θετική ενέργεια η οποία διαχέεται στο χώρο από τα παράθυρα που το περιβάλλουν.. αλλά και από τα ζεστά χρώματα!

Όλο αυτό το θετικό κλίμα.. το φιλικό θα σημείωνα.. αποτελεί τάση για την αγορά ρούχων.. τάση που εισάγουμε σιγά σιγά και στη χώρα μας! Στο εξωτερικό παίζει πολύ έντονα.. ιδίως στην κεντρική Ευρώπη. Το showroom είναι σαν μια γυναικεία κοινότητα μόδας! Οι γυναίκες και τα ρούχα έρχονται ξανά στο επίκεντρο.. Γιατί μια γυναίκα δεν πρέπει να ψωνίζει όπως ένας άντρας.. ψυχρά και πρακτικά! Ένα ρούχο γίνεται ένα παραμύθι.. μια προσδοκία ή ένα όνειρο! Ένα φόρεμα όταν κοιταζόμαστε στον καθρέπτη γίνεται μια στιγμή ανταπόκρισης της γυναικείας μας φύσης! Είμαστε όμορφες, είμαστε κομψές.. είμαστε ερωτεύσιμες! Για να συμβούν ωστόσο όλα αυτά.. θα πρέπει αν υπάρχει και το κατάλληλο κλίμα.. Να πάρουμε το καφεδάκι μας.. να κουβεντιάσουμε και να βρούμε τα ρούχα που θα ταιριάζουν στο προσωπικό μας στυλ.. στο γούστο και την προσωπικότητά μας!

Θα μου πείτε.. ωραία όλα αυτά.. αλλά τη γίνεται με την τιμή.. τι γίνεται με την ποιότητα.. τι γίνεται με την ποικιλία;;; Θα μιλήσω με βάση τα δικά μου κριτήρια, τη σύγκριση που προσωπικά έχω κάνει.. αλλά και με την άνεση ότι αυτά που σας γράφω θα τα δείτε και μόνες σας! Η ποιότητα των ρούχων είναι εξαιρετική.. Το γούστο και το στυλ τους είναι αποκλειστικά θηλυκό! Η τιμή τους είναι σούπερ.. Ιδίως για την τιμή θα πρέπει να σας πω ότι.. θα εκπλαγείτε! Όσον αφορά στην ποικιλία.. σαφώς και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα μεγάλα εμπορικά.. Θα βρείτε πάντως σίγουρα κομμάτια που θα σας αρέσουν πολύ! Το καλό δε είναι ότι.. κάτι που θα φοράμε εμείς.. θα το έχουν αγοράσει το πολύ άλλες 2 γυναίκες.. Ιδίως αν το κομμάτι είναι ιδιαίτερο.. τότε στο showroom μπορεί να υπάρχει και μόνο ένα κομμάτι… ώστε να αποφεύγουμε τα copy paste στυλ!

Η ιδέα του showroom είναι η τάση που έρχεται! Ψαγμένα κομμάτια, καλές τιμές και σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας.. Γιατί η γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει.. θέλει και το χώρο της! Μια επίσκεψη στο Eleni Fourli Myshop θα σας πείσει.. και ίσως αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που κάνετε τις αγορές σας! Τι λέτε; Θα τα πούμε εκεί;

Ιωάννα

You May Also Like