«Η βελόνα…» της Λιλής Γάτη!!

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή βραδιά για όλους τους γονείς και τα παιδιά του δημοτικού άλλα και του νηπιαγωγείου, ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων Αφρατίου. Στις τέσσερις και μισή το απόγευμα μικροί και μεγάλοι είχαν την χαρά να φιλοξενήσουν δύο ιδιαίτερες καλεσμένες. Την Λιλή και την φίλη της την… βελόνα.

10

Με σύνεργα μια βαλίτσα, πολλή καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου γέμισε από χαρούμενες φωνές. Αφού η συγγραφέας και τα παιδιά γνωρίστηκαν, μια υπέροχη ιστορία για την πίστη στον εαυτό μας και την μοναδικότητα του καθενός μας άρχισε να ξεδιπλώνεται.

«Κάποτε, τόσο παλιά που δεν θυμάμαι να σας πω πότε ακριβώς, υπήρχε μια βελόνα. Μια κανονική, αφόρητα βαρετή βελόνα που δεν είχε να επιδείξει τίποτα το ξεχωριστό…»

Και αφού το παραμύθι τελείωσε η συγγραφέας αυτής της πανέμορφης ιστορίας, το υπέροχο χαμογελαστό κορίτσι, η Λιλή Γάτη, έγινε ένα με τα παιδιά παίζοντας πολύ διασκεδαστικά παιχνίδια.

12

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μετά τα γλυκά κεράσματα, γονείς και παιδιά με την συνοδεία φιλαρμονικής ορχήστρας, επισκέφθηκαν τα σπίτια του χωριού όπου και τραγούδησαν όλοι μαζί τα κάλαντα.

Σε τέτοιες πρωτοβουλίες και ξεχωριστές διοργανώσεις, δεν έχει κανείς παρά να ευχηθεί «Και του χρόνου»!

Φαίη Χατζηαντωνίου

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *