Η πόζα φλαμίνγκο είναι η απόλυτη τάση στο Instagram!

Το Instagram σου δίνει έμπνευση για να βγάλεις κι εσύ όμορφες φωτογραφίες, video, να δεις ένα ωραίο φαγητό ή ένα ωραίο μέρος. Οι influencers  λανσάρουν προϊόντα και είναι ο χώρος όπου μπορείς να βρεις τα πάντα.

Τι είναι τάση τώρα στο Instagram; Η στάση φλαμίνγκο! Είναι η απόλυτη πόζα για τις φωτογραφίες που όλες οι γυναίκες στο Instagram επιλέγουν… Θα μου πεις, θα ποζάρουμε όλοι με το ίδιο τρόπο; Οι διάσημες το κάνουν και μάλλον ξεκίνησε από την Beyonce.

b

Αν ψάχνεις, λοιπόν, λίγη έμπνευση για το πώς να ποζάρεις, κι επειδή δεν είμαστε όλες μοντέλα να στεκόμαστε με άνεση απέναντι στον φακό, αυτή η πόζα είναι πολύ εύκολη και θα κάνει τη φωτογραφία σου να φαίνεται πιο «χαριτωμένη».

Όπως το φλαμίγνκο στέκεται στο ένα πόδι και σηκώνει το άλλο, το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ. Αυτή η στάση θα σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή και φυσικά αναδεικνύει το πόδι σου.

Το πόδι φαίνεται πιο ψηλό και πιο αδύνατο και είναι μια πόζα που δείχνει την πιο θηλυκή σου πλευρά, είναι μια «τσαχπινιά». Μήπως να τη δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα θέλεις να βγάλεις μια φωτογραφία για το Instagram; Μπορεί και να σου ταιριάζει!

Φυσικά δεν είπαμε να γεμίσεις το feed σου με τέτοιες φωτογραφίες, αλλά μια μπορείς να την έχεις!

dua lipa

winnie

You May Also Like