Ιδανικές επιλογές για το τριήμερο των Αποκριών!

Θέλεις να φύγεις για το τριήμερο και ψάχνεις που θα είναι ιδανικό να πας;

Δεν θέλεις να κάνεις πολλά χιλιόμετρα, θες κάτι όμορφο αλλά όχι πολύ μακριά;

Επιλογές υπάρχουν! Και μάλιστα πολύ όμορφες!

Η πρώτη επιλογή είναι το καρναβάλι της Χαλκίδας φυσικά. Αν δεν μένεις Χαλκίδα και δεν το έχεις δει αρκετές φορές, τότε σίγουρα πρέπει να το δεις και να το ζήσεις!

Είναι κάτι πραγματικά διαφορετικό.

Αν μένεις Χαλκίδα και θέλεις κάτι κοντινό, τότε μπορείς να ζήσεις ένα αξέχαστο τριήμερο στην Σκύρο. Στην Σκύρο θα ακούς κουδούνες για τρεις μέρες και πίστεψέ μας δεν θα σε κουράσουν καθόλου! Οι «γέροι», οι ντυμένοι νέοι του νησιού, κάνουν βόλτα όλη νύχτα στο νησί και χαρίζουν υπέροχες εικόνες.

Τα δρώμενα τερματίζουν την Κυριακή των Αποκριών το απόγευμα, όπου εκεί θα ανέβουν όλοι μαζί στο μοναστήρι και θα χορεύουν με τις κουδούνες τους. Αξίζει να το ζήσεις!

Αλευρομουτζουρώματα στο Γαλαξίδι! Μπορείς να απολαύσεις το μέρος για ένα τριήμερο όπου θα χαλαρώσεις. Οι απόκριες δεν είναι το must του μέρους. Όμως την Καθαρά Δευτέρα δεν φοράς σίγουρα τα «καλά» σου, αφού αν βρεθείς στον δρόμο όσων αλευρομουτζουρώνουν, τότε σίγουρα θα γεμίσεις αλεύρι κάθε χρώματος!

Μπορείς να επιλέξεις να «κρυφτείς» σε κάποιο μαγαζί πίνοντας ούζο και απολαμβάνοντας από εκεί την «παρέλαση».

Ο βλάχικος γάμος στην Θήβα. Μπορεί να μην είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί, όμως στην Θήβα είναι διαφορετικός και σίγουρα θα αποκτήσεις «γνώση» νέων λέξεων!! Ένας κοντινός προορισμός, για μονοήμερη την Καθαρά Δευτέρα!

Επέλεξε τις μέρες που θέλεις να αποδράσεις και οργάνωσε πως θα περάσεις όμορφα το τριήμερο που έρχεται!

Κάτια 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *