Καλωσήρθες πολυπόθητο 3ήμερο και «πρώτη φορά αργία»!

Γράφει η Εύα Καλαβρή.

Αγαπητοί φίλοι πλησιάζει το πολυπόθητο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου! Και λέω πολυπόθητο γιατί θα έχει καλό καιρό και διότι οι επόμενες αργίες, αυτές των Χριστουγέννων, δεν πέφτουν και πολύ βολικά φέτος…

Για κάποιους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, η 28η Οκτωβρίου έγινε υποχρεωτική αργία μόλις πέρσι, το 2021. Άλλαξε λοιπόν, δυνάμει του άρθρου 60 του Ν. 4808/2021, μέχρι τη δημοσίευση του οποίου είχε το χαρακτήρα της προαιρετικής αργίας.

Ό, τι κι αν κάνετε, φροντίστε να περάσετε πλούσιο και δημιουργικό χρόνο με τους αγαπημένους σας! Να ξεκουραστείτε, να αλλάξετε παραστάσεις, να πάτε τις βόλτες σας.

Αν τα παιδάκια σας συμμετέχουν στην παρέλαση, να τα καμαρώσετε με υπερηφάνεια. Αν πάλι δεν είστε της παρέλασης, μην χάσετε την ευκαιρία για κάποια εξόρμηση, ας είναι και σύντομη, ας είναι και κοντά! Σημασία έχει η καλή παρέα και να περνούν καλά όλα τα μέλη της οικογένειας.

Εμείς, είμαστε στην κατηγορία, «πρώτη χρονιά αργία» και θα επιχειρήσουμε να χορτάσουμε φύση! Οι φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητάς μας τελεταία, μας οδηγούν στην εξουθένωση. Παρόμοιες καταστάσεις βιώνουν και πολλοί φίλοι που συζητάμε και γι’ αυτό δεν πρέπει να χάνουμε καμία ευκαιρία για επιβράδυνση των ρυθμών μας και ξεκούραση.

Σ’ ένα αγρόκτημα λοιπόν, με μηλιές, καρυδιές, νερατζιές, πηγές, δεντρόσπιτα, γεφυρούλες, ζώα και όλων των ειδών τα αρώματα και χρώματα της μαγικής φύσης, ονειρευόμαστε να αδειάσουμε από έννοιες και να γεμίσουμε εικόνες.

Φθινόπωρο στη φύση!

Σας φιλώ, καλά να περάσετε!

You May Also Like