Η καλύτερη επιλογή για τα άκρα μας!

Είσαι κι εσύ από εκείνες που θέλουν να έχουν προσεγμένη εμφάνιση ακόμα και στα άκρα τους; Και πολύ καλά κάνεις! Εξάλλου μια γυναίκα για να είναι περιποιημένη και στιλάτη, θα πρέπει να προσέχει κάθε κομμάτι της εμφάνισής της. Είναι άλλωστε και θέμα ψυχολογίας η ολοκληρωμένη φροντίδα του εαυτού μας.. είναι ζήτημα επιλογών και κουλτούρας μιας γυναίκας. Η καλύτερη επιλογή για την περιποίηση των άκρων μας.. για μοναδικό μανικιούρ και πεντικιούρ.. είναι το Laivine Nails!

Κάθε γυναίκα μπορεί να αναζητήσει υπηρεσίες αισθητικής και φροντίδας στις πιο προσιτές τιμές. Στο Laivine Nails κάθε γυναίκα παραδίνεται στη σιγουριά των έμπειρων αισθητικών και ειδικών στη γυναικεία φροντίδα. Εκτός από μανικιούρ και πεντικιούρ, μπορεί να απολαύσει ένα χαλαρωτικό μασάζ, να κάνει αποτρίχωση σε χέρια, πόδια και μπικίνι, να ζητήσει ονυχοπλαστική, να βάλει βλεφαρίδες extension, καθώς και να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αισθητικής και φροντίδας.

Το Laivine Nails έχουν επισκεφτεί δυναμικές παρουσίες της πόλης και το εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Στη Γκορτζή και Βώκου 6 κάθε γυναίκα νιώθει εκλεκτή.. Εξάλλου για το Laivine Nails τα άκρα κάθε γυναίκας είναι όλος ο κόσμος..

Κλείστε οπότε ραντεβού στο 698 164 1225 και επισκεφτείτε το Laivine Nails αφού πρώτα ρίξετε μια ματιά στα απίστευτα όμορφα σχέδια νυχιών που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του στο facebook..

Πληροφορίες:

Laivine Nails

Γκορτζή και Βώκου 6 (κέντρο Χαλκίδας)

698 164 1225 — 2221 309349

You May Also Like