Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.
Όχι δεν λέω να του κάνεις παιδί.. Γενικά δεν εννοώ κάτι άλλο.. αναφέρομαι σε δώρο.. χειροπιαστό.. πράγμα.. κάτι υλικό.. Δεν λέω δώρα εμπειρίας ή κάτι ακριβό.. Αντί να του πάρετε πάλι πουκάμισο ή αθλητικά παπούτσια.. πάρτε του κάτι πιο ενδιαφέρον! Δείξτε του ότι θέλατε γι’ αυτόν φέτος.. κάτι διαφορετικό.. κάτι ξεχωριστό.. κάτι που καθίσατε να το σκεφτείτε! Έχω λοιπόν να σας προτείνω κάποια δώρα!
Ο καφές του κρυώνει πάντα πριν τον πιει; Με το θερμαινόμενο USB θα του λύσετε μια για πάντα το πρόβλημα! Το βρήκα στο gadget box με 9,90 ευρώ!
Το «must» gadget που κυκλοφορεί και σίγουρα θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι ένα έξυπνο ρολόι! Ένα ρολόι που εκτός της ώρας θα του μετρά τα βήματα που κάνει κάθε μέρα, τις θερμίδες που καίει, τις ώρες που κοιμάται, την αρτηριακή πίεση, το οξυγόνο.. και φυσικά αν το συνδέσει με το κινητό του τηλέφωνο.. θα μπορεί να εκμεταλλευτεί και άλλες δυνατότητες! Ένα smart watch ξεκινά από 20-25 ευρώ και ανεβαίνει η τιμή του. Νομίζω ένα γύρω στα 70-80 ευρώ για αρχή θα είναι μια χαρά! Φυσικά είναι αδιάβροχα και τα βρίσκουμε σε διάφορα σχέδια!
Ενώ πιο πάνω σας έδωσα μια πολύ οικονομική επιλογή για ζεστό καφέ στο γραφείο.. τώρα θα σας προτείνω κάτι πιο προχωρημένο! Τη φορητή μηχανή espresso η οποία δεν χρειάζεται ρεύμα. Επίσης δεν χρειάζεται και ποτήρι.. το καπάκι είναι και ποτήρι! Μικρό, πρακτικό και το ιδανικό δώρο! Το βρήκα στο Clever Products σε προσφορά στα 46,90 ευρώ!
Πάμε και για κάτι πιο διαδραστικό; Κάτι που να συνδυάζει μπαμπά και γιο; Μια διαφορετική εμπειρία σκοποβολής είναι ο στόχος – κορμός δέντρου με τα τσεκούρια. Εντελώς ακίνδυνο παιχνίδι δεξιοτήτων, τα τσεκούρια είναι με υφασμάτινο βέλκρο (σκρατς). Ο στόχος είναι μεγάλος, 66,5 εκατοστά διάμετρο.. και τον βρήκα στο Sodi Design Objects στα 35 ευρώ!
Προς το παρόν δεν θα σας γράψω άλλες ιδέες.. Κρατάω ορισμένες για προσωπική χρήση! Ελπίζω να σας άρεσαν τα παραπάνω δώρα.. Είναι οικονομικά και ιδιαίτερα! Θεωρώ ότι θα πρέπει ένα ζευγάρι να επιδιώκει συνεχώς να διώχνει τη ρουτίνα στα πάντα.. ακόμα και στα δώρα! Α τι θα μου φέρει.. μια από τα ίδια! Πόσες φορές δεν είπαμε εμείς κάτι τέτοιο.. και πόσες φορές σίγουρα θα είπε το ίδιο από μέσα του και ο σύντροφός μας! Φέτος ας κάνουμε τη διαφορά! Έχει ρίσκο.. αλλά ας είμαστε αισιόδοξες!