Κάνε τα μαλλιά σου μπούκλες εύκολα και γρήγορα!

Σγουρομάλλες όλου του κόσμου φέτος ενώνονται και κοιτούν επιδεικτικά τις επί χρόνια κυρίες με το τέλειο στιλιζαρισμένο ίσιο μαλλί.

Ο λόγος; Η μπούκλα είναι στην μόδα και εκεί που πασχίζαμε να ισιώνουμε μαλλί με τις ώρες, τώρα το γυρνάμε στην μπούκλα. Αλλά τι γίνεται με όσες δεν γνωρίζουν πως μπορούν να το πετύχουν;

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσει μια γυναίκα που δεν θέλει περμανάντ αλλά θέλει πολύ σγουρό μαλλί;

  • Λούζεσαι με σαμπουάν ειδικό για μπούκλες. Αυτό δεν το κάνεις γιατί περιέχει κάποια “μαγική” ουσία, αλλά γιατί είναι πιο ελαφρύ, με αποτέλεσμα να αφήνει την μπούκλα να είναι πιο ανάλαφρη.
  • Χρησιμοποιείς ίδιας μάρκας μαλακτική ή μάσκα μαλλιών. Αυτό είναι απαραίτητο για να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά και να μην εξουδετερώσει το ένα προϊόν το άλλο.
  • Χρησιμοποιείς ειδική κρέμα ή αφρό. Το βάζεις στα μαλλιά σου με τον εξής τρόπο: Προσπαθείς να βάλεις στα μαλλιά σου από κάτω προς τα πάνω, έχοντας το κεφάλι γυρισμένο ανάποδα. Τα μαλλιά σου τα βάζεις στην χούφτα και προσπαθείς να τα “φορμάρεις” ώστε να δημιουργήσεις μπούκλες.
  • Στεγνώνεις με φυσούνα, αλλά όχι τελείως. Μόλις πάρουν την φόρμα τους και δεν είναι στεγνά, αλλά νωπά τα αφήνεις να ολοκληρωθεί το στέγνωμα μόνο του.
  • Δεν τα χτενίζεις παρά μόνο με πιρούνα και αποφεύγεις να ανοίγεις την μπούκλα με τα δάχτυλα, γιατί δεν πετυχαίνεις κάτι.
  • Φρόντισε να έχεις ένα κούρεμα που θα σου δώσει τις μπούκλες που θες.

Δοκίμασε να κάνεις τα μαλλιά σου σγουρά και μπες in fashion. Άλλωστε τα σγουρά μαλλιά έχουν σίγουρα την δική τους γοητεία!

Κάτια

You May Also Like