Το κόσμημα που ταιριάζει στην καθεμία από εμάς είναι ξεχωριστό!

Εκτός από τα ρούχα μας πρέπει να προσέχουμε απαραίτητα τα αξεσουάρ που θα μας συνοδεύουν.

Δεν μπορούν να είναι εκτός μόδας, ούτε κατώτερα του ντυσίματός μας, γιατί μπορεί να χαλάσουν το συνολικό μας στυλ.

Τι θα είναι φέτος στην μόδα λοιπόν από κοσμήματα;; Τι σκουλαρίκια θα φορέσετε και τι πρέπει να τονίσετε κυρίως πάνω σας;

Τα αξεσουάρ μας δεν αρκεί να μας αρέσουν, πρέπει και να μας πάνε. Και για να μας γοητεύουν υπάρχουν μικρά μυστικά.

Σε άλλες γυναίκες πάνε πιο πολύ τα σκουλαρίκια, σε άλλες πιο πολύ τα δαχτυλίδια και σε άλλες τα βραχιόλια και τα κολιέ.

Πώς όμως να επιλέξεις σωστά;

Αν έχεις μακρόστενο πρόσωπο και μεγάλα χαρακτηριστικά προσώπου, τότε σίγουρα χρειάζεσαι σκουλαρίκια. Θα σου “χαρίσουν” απίστευτα στο όλο στυλ που δεν θα καταλάβεις πως ένα σκουλαρίκι μπορεί να κάνει τόση διαφορά. Φέτος πρέπει να επιλέξεις μακριά σκουλαρίκια έντονα, μεγάλα και με τα χρώματα της σεζόν. Ο χειμώνας πέρασε, διάλεξε σιγά σιγά τα ανοιξιάτικα χρώματα και ταίριαξέτα με τα ρούχα σου.

Παίξε με τα χρώματα. Δες ποιο χρώμα ταιριάζει στα μάτια σου και στα μαλλιά σου και τότε θα έχεις το απόλυτο!!

Αν έχεις μακριά δάχτυλα, τότε φόρα πολλά δαχτυλίδια. Συνδύασε λεπτά δαχτυλίδια με χοντρά δαχτυλίδια. Φόρα στο ένα σου χέρι μίνιμαλ δαχτυλίδια και στο άλλο πιο χοντρά! Θα δεις πως δεν θα τα αποχωρίζεσαι! Φυσικά τα βραχιόλια θα σου πάνε πολύ!! Μπορείς να φορέσεις ένα μεγάλο, ή πολλά μικρά!

Αν έχεις μακρύ λαιμό, τότε έχεις την επιλογή ενός κοντού κολιέ και φυσικά μακριών σκουλαρικιών. Μην επιλέξεις μακρύ κολιέ. Το ιδανικό για εσένα είναι να φτάνει μέχρι και το ύψος του στήθους.

Διάλεξε ότι σε ευχαριστεί με γνώμονα πάντα τι θα σου πάει! Γιατί τότε θα πετύχεις το απόλυτο στυλ. Μπορεί κάτι να μην το έχεις συνηθίσει! Μην το φοβάσαι! Δοκίμασε και πειραματίσου!

Έτσι φτιάχνεται το τέλειο στυλ!!

Κάτια

 

You May Also Like