Μ. Βδομάδα με μεγάλες προσφορές από τον Αδαμόπουλο!

Οι προσφορές συνεχίζονται και μέσα στις γιορτές από το αγαπημένο μας σούπερ μάρκετ ΑΦΟΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΙ στο δρόμο Χαλκίδας – Αρτάκης. Το οικογενειακό μας μάρκετ τροφίμων και ειδών του νοικοκυριού μας εύχεται χρόνια πολλά μέσα από μεγάλες προσφορές!

Πριν αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένες προσφορές.. να σημειώσουμε ότι μπορούμε να ετοιμάσουμε την παραγγελία μας και διαδικτυακά στο site του ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ (www.adamopouloimarket.gr).. να δούμε τις τιμές των προϊόντων.. και ακόμα και να παραγγείλουμε τηλεφωνικά!

Ενδεικτικά λοιπόν. για τις επόμενες ημέρες.. θα τρέχουν και οι παρακάτω προσφορές:

Συσκευασία σπαγγέτι ΜΙΣΚΟ με δώρο ένα γυάλινο σκεύος στα 6,50 ευρώ. Περιλαμβάνει 5 τεμάχια σπαγγέτι Νο6 ή Νο10 και ένα υπέροχο γυάλινο σκεύος για τις μακαρονάδες μας στο φούρνο με τυριά!

Επίσης.. ειδικό αλεύρι για τσουρέκια Robin Hood στα 2,50 ευρώ και το γνωστό Αλατίνη στο 1 ευρώ. Ελαιόλαδο παρθένο ΙΩΝΙΣ.. τα 4 λίτρα 15 ευρώ. Επιπλέον.. όλα τα λαχανικά και τα φρούτα σε μειωμένες τιμές (Μαρούλια 0,40 το τεμαχιο, Κρεμμύδια φρέσκα 1,50 ευρώ το κιλό, Μπανάνες 1,29 ευρώ το κιλό, Μήλα Στάρκινγκ 1,29 ευρώ το κιλό και άλλα!)

Ιδίως για τα λαχανικά να ξαναπούμε ότι στο σούπερ μάρκετ ΑΦΟΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΙ θα βρείτε το μεγαλύτερο δωμάτιο ψυγείο συντήρησης των λαχανικών! Ντόπια ποιοτικά φρούτα και λαχανικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Κι επειδή είναι γιορτές.. να συμπληρώσουμε και κάποιες προσφορές σε μπύρες! Καλό καιρό θα κάνει.. οι μπυρίτσες θα έχουν την τιμητική τους στο πασχαλινό τραπέζι! Λοιπόν.. βρίσκουμε μπύρα Άλφα 8+4 τεμάχια στα 8,80 ευρώ, Άμστελ επίσης 8+4 πάλι στα 8,80 ευρώ. Kaiser η 6άδα μείον 2 ευρώ.. στα 5,50, στα 4 ευρώ η 6άδα Έζα και στα 3,50 ευρώ η Henniger! Για την ΦΙΞ είπαμε; 8 συν 4 τεμάχια στα 8 ευρώ.. μια πολύ καλή προσφορά για να πιει όλη η παρέα!

Τέλος να πούμε ότι οι προσφορές βρίσκονται σε πάρα πολλά ακόμη προϊόντα.. από τρόφιμα έως και καθαριστικά και είδη υγιεινής! Το κλίμα είναι οικογενειακό και δίνεται έμφαση στα ντόπια αγαθά και στην εξυπηρέτηση! Λίγα μέτρα μετά το γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών.. στα δεξιά κοιτάμε όσο πηγαίνουμε από τη Χαλκίδα στη Νέα Αρτάκη!

Ο Αδαμόπουλος θα γίνει το οικογενειακό σας μάρκετ.. Ειδικά όσοι έχετε παιδιά.. και μόνο από τη μαναβική θα το ξεχωρίσετε! Καλό Πάσχα.. θα επανέλθουμε σε λίγες ημέρες με άλλες προσφορές!

You May Also Like