Μια καθηλωτική παράσταση!!

Εδώ και αρκετή ώρα προσπαθώ να σκεφτώ πώς να ξεκινήσω το άρθρο μου για την παράσταση «Συλλέκτης», που παρουσιάζεται από τις 26 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Στο μυαλό μου ηχούν φράσεις από το κείμενο. «Μην της πεις πως την αγαπάς! Μην της πεις πως την αγαπάς..»

Όσοι από εσάς είδατε την παράσταση σίγουρα έχετε καταλάβει τι εννοώ. Όμως εξίσου δυνατές ήταν και οι ερμηνείες των ηθοποιών. Πραγματικά αισθάνομαι πως ότι και να πω είναι λίγο. Αυτή η αμείωτη ένταση με τις  γρήγορες εναλλαγές των συναισθημάτων συνέθεσαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

0001

Η μουσική και τα σκηνικά έκαναν το αποτέλεσμα ακόμα πιο ατμοσφαιρικό. Το θέατρο γεμίζει όλες αυτές τις μέρες ασφυκτικά και φαίνεται πως το κοινό της Χαλκίδας αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια. το «πιλοτικό σχέδιο» όπως ο ίδιος ο Αργύρης Αγγέλου είχε χαρακτηρίσει την συγκεκριμένη παράσταση στο elenifourli.gr είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Λίγες παραστάσεις έμειναν ακόμα, Παρασκευή 09-11-18, Σάββατο10-11-18 με δύο παραστάσεις αντί για μια που ήταν προγραμματισμένη, Κυριακή 11-11-18 επίσης δύο παραστάσεις και τέλος Δευτέρα 12-11-18. Εγώ το είδα ήδη δυο φορές εσείς;

Φαίη Χατζηαντωνίου

 

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *