Μην περιμένεις να έρθει αυτή η μέρα…

14 Φεβρουαρίου, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και η ημέρα των ερωτευμένων. Όλοι θυμόμαστε να δείχνουμε την αγάπη μας με μηνύματα ή δωράκια. Γιατί, όμως να περιμένουμε μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα; Η αγάπη μας προς το σύντροφο μας, και όχι μόνο πρέπει να εκφράζεται κάθε ώρα και στιγμή!

Πώς; Παρακάτω σου έχουμε μικρές και γλυκές κινήσεις για να δείξεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα ότι τα νοιάζεσαι και τα σκέφτεσαι!

View this post on Instagram

💨❤️ #catanacomics

A post shared by Catana (@catanacomics) on

Άφησε ένα μικρό σημείωμα! Που να λέει «σε αγαπώ» ή απλά «καλημέρα». Θα είναι μία μικρή έκπληξη για το σύντροφό σου το πρωί!

Κάνε μία αγγαρεία του σπιτιού που ξέρεις ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο βαριέται ή κουράζεται να κάνει! Πίστεψε μας η αξία μίας τέτοιας κίνησης είναι μεγαλύτερη από ότι νομίζεις!

Αγκάλιασε τους και φίλησε τους κάθε(μα κάθε) πρωί, πριν φύγουν για δουλειά και όταν επιστρέφουν σπίτι! Είτε είναι ο σύντροφος σου είτε η οικογένεια σου. Δείξε τη χαρά σου που τους βλέπεις.

Ρώτα και μάθε για τη μέρα του. Δείξε ενδιαφέρον για το πώς ήταν η μέρα του αγαπημένου σου προσώπου. Όλοι έχουμε ανάγκη από ένα άτομο με κατανόηση δίπλα μας.

Να είστε σε επικοινωνία κατά τη διάρκεια της μέρας; Αλλά πώς; Εδώ είναι το σημείο κλειδί. Δεν χρειάζεται να μιλάτε κάθε λεπτό της μέρας, μπορείς απλά να μοιραστείς μαζί του μία αστεία εικόνα ή κάτι που βρήκες ενδιαφέρον στο ίντερνετ. Ειδικά αν βρίσκεστε στη δουλειά, αυτό θα σας χαλαρώσει για λίγο.

View this post on Instagram

🌙⭐️ #catanacomics

A post shared by Catana (@catanacomics) on

Μην περιμένεις μία συγκεκριμένη μέρα για να κάνεις ένα δωράκι. Αιφνιδίασε τα αγαπημένα σου πρόσωπα με ένα μικρό δωράκι που και που εκεί που δεν θα το περιμένουν!

Εύη

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *