Νηστίσιμες γεύσεις από το μεζεδοπωλείο Σχολαρχείο!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Εγώ δε νηστεύω.. Λατρεύω ωστόσο το μεζεδοπωλείο Σχολαρχείο και το έχουμε στο πρόγραμμα κάθε βδομάδα μαζί με τους φίλους από τη δουλειά! Φέτος νομίζω ότι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.. νηστεύει ο κόσμος πιο πολύ.. Μου φαίνεται έτσι είναι..

Το Σχολαρχείο βέβαια γεμάτο όπως πάντα και με μια γρήγορη ματιά στα τραπέζια.. όλο ποικιλίες κρεατικών είδα! Καλά δε νηστεύετε εσείς; Είδα βέβαια και νηστίσιμα πιάτα.. όπως και στην παρέα μου πήραμε για κάποιες φίλες που νηστεύουν όλη τη Σαρακοστή.

Εγώ θα την πω την αμαρτία μου.. τα ανακάτεψα! Έφαγα και κρέας.. αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ σ’ αυτές τις σουπιές με το σπανάκι! Ρε παιδιά.. σαν της μάνας μου ήταν αυτό το πιάτο! Αφού ντράπηκα.. έπεσα με τα μούτρα!

Ευτυχώς που το Σχολαρχείο είχε μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμα πιάτα! Λοιπόν θα σας γράψω ότι θυμάμαι από αυτά που ανέφερε ο σερβιτόρος.. Νομίζω ότι έχει κι άλλα.. συν κάποια ορεκτικά και σαλάτες που βρίσκεις και είναι νηστίσιμα.. Υπάρχει πάντα και η διάθεση να γίνει καμιά παραλλαγούλα στα πιάτα!

Άρα παιδιά μια χαρά τα βρίσκουμε στο Σχολαρχείο.. όσοι δε νηστεύουμε έχουμε να επιλέξουμε από έναν μεγάλο κατάλογο.. και όσοι νηστεύετε από τα παρακάτω συν άλλα που όταν ρωτήσετε θα σας πουν..

Σαγανάκι κόκκινο/Λευκό

Μακαρόνια γαρίδες

Καλαμάρι τηγανητό

Χταπόδι ψητό

Ριζότο θαλασσινών

Σουπιές με σπανάκι

Σουπιές στιφάδο

Γαρίδες πανέ

Όχι δεν είμαστε σε ουζερί.. αλλά στο μεζεδοπωλείο Σχολαρχείο.. Εγγύηση η ποιότητα.. η γεύση.. η ποσότητα.. και η τιμή! Γι αυτό το τιμούμε.. γι αυτό το αγαπάμε! Είναι το αγαπημένο στέκι για όλους!

Τζιαρντίνι 2 στην παραλία της Χαλκίδας.

You May Also Like