Οι προσφορές της εβδομάδας από το σούπερ μάρκετ Αδαμόπουλος.

Όταν στο σπίτι μπαίνει παιδί.. δεν παίζεις με την ποιότητα των προϊόντων του σούπερ μάρκετ. Επίσης.. δεν παίζεις και με τις δήθεν καλές τιμές και προσφορές.. Δεν τσιμπάς και δεν πιστεύεις αν πρώτα δεν ελέγξεις.. Είναι πια μύθος ότι οι μεγάλες αλυσίδες μπορούν να σου προσφέρουν καλύτερες τιμές.. άσε που και στο θέμα ποιότητας.. ας είναι καλά τα διαφημιστικά τρικ στις τηλεοράσεις και τα άλλα μέσα.

Βλέπουμε, συγκρίνουμε και αγοράζουμε.. Θέλουμε για τα παιδιά μας τα καλύτερα.. και για εμάς τους ίδιους βέβαια.. Και φυσικά θέλουμε ο προϋπολογισμός στο ταμείο του σπιτιού να βγαίνει. Προσωπικά σας προτείνω ένα σούπερ μάρκετ που έχει μεγάλη ποικιλία, πολύ καλές τιμές και σούπερ προσφορές.. και τέλος στο θέμα της ποιότητας.. ιδίως σε φρούτα και λαχανικά.. είναι ασυναγώνιστος!

Το σλόγκαν είναι ένα: Το σούπερ μάρκετ Αδαμόπουλος πρωτοπορεί στην ποιότητα και «μονοπωλεί» στις τιμές! Καταρχάς έχει φέρει ένα δωμάτιο ψυγείο για να διατηρεί φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Προτιμά τους ντόπιους παραγωγούς κι εκείνους που εγγυώνται την ποιότητα. Φροντίζει με προσήλωση την τοποθέτηση και τη συντήρηση ευπαθών προϊόντων.. και προσπαθεί όλα να είναι στην εντέλεια..

Αυτό δεν το κάνει ένα σούπερ μάρκετ στην Εκάλη.. αλλά στη Χαλκίδα.. στο δρόμο Χαλκίδας – Αρτάκης. Στις παραπάνω φωτογραφίες βλέπετε το θάλαμο ψύξης των φρούτων και λαχανικών.. ενώ παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από κάποιες από τις προσφορές της εβδομάδας. Συγκρίνετε.. και πιστεύω ότι θα γίνει το οικογενειακό σας μάρκετ!

Σούπερ Μάρκετ Αδαμόπουλος.. στο δρόμο Χαλκίδας – Αρτάκης.. Οι προσφορές συνεχώς ανανεώνονται..

 

Επιμέλεια: Νικόλας Α.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *