Οι προσφορές της εβδομάδας από το σούπερ μάρκετ ΑΦΟΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΙ

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Ακρίβεια παντού φίλες.. γι αυτό το νοικοκυριό θέλει ή ικανότητες λογιστικής ή το πιο έντιμο σούπερ μάρκετ που δεν είναι άλλο από το σούπερ μάρκετ ΑΦΟΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΙ στο δρόμο Χαλκίδας – Αρτάκης. Το σούπερ μάρκετ που έχει καλές τιμές σε όλα τα προϊόντα και κάθε βδομάδα βάζει πολύ καλές προσφορές!

Βλέπουμε.. συγκρίνουμε και αγοράζουμε! Θέλουμε για τα παιδιά μας τα καλύτερα.. και για εμάς τους ίδιους βέβαια.. Και φυσικά θέλουμε ο προϋπολογισμός στο ταμείο του σπιτιού να βγαίνει. Προσωπικά σας προτείνω αυτό το σούπερ μάρκετ το οποίο έχει μεγάλη ποικιλία.. πολύ καλές τιμές και σούπερ προσφορές.. και τέλος στο θέμα της ποιότητας.. ιδίως σε φρούτα και λαχανικά.. είναι ασυναγώνιστο!

Είναι πια μύθος ότι οι μεγάλες αλυσίδες μπορούν να σου προσφέρουν καλύτερες τιμές.. άσε που και στο θέμα ποιότητας.. ας είναι καλά τα διαφημιστικά τρικ στις τηλεοράσεις και τα άλλα μέσα.

Το σλόγκαν είναι ένα: Το σούπερ μάρκετ Αδαμόπουλος πρωτοπορεί στην ποιότητα και «μονοπωλεί» στις τιμές! Καταρχάς έχει φέρει ένα δωμάτιο ψυγείο για να διατηρεί φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Προτιμά τους ντόπιους παραγωγούς κι εκείνους που εγγυώνται την ποιότητα. Φροντίζει με προσήλωση την τοποθέτηση και τη συντήρηση ευπαθών προϊόντων.. και προσπαθεί όλα να είναι στην εντέλεια..

Παραπάνω είδατε στη φωτογραφία κάποιες από τις προσφορές τις εβδομάδα. Συμπληρώνετε και:

Σαμπουάν Pantene 360ml 2.99 ευρώ

Σαμπουάν Wash&Go 700ml 3.80 ευρώ

Αφρόλουτρο Nivea 750ml 4.00 ευρώ

Αφρόλουτρο Dove 750ml 3.99 ευρώ

..και να ξέρετε ότι οι προσφορές συνεχώς ανανεώνονται!

Που αλλού; Στο σούπερ μάρκετ Αδαμόπουλος.. στο δρόμο Χαλκίδας – Αρτάκης..

You May Also Like