Το οικονομικό κοστούμι με φούστα που έχει γίνει τάση!

Κοστούμι με φούστα; Ναι, είναι ένα σύνολο που είναι στη μόδα για τους σωστούς λόγους. Αυτό το κομμάτι έχει ξεχωρίσει και το έχουμε δει ήδη να το φοράνε όλα τα fashion girls…. Για να μη σου πούμε τι γίνεται στο Instagram με τον συγκεκριμένο συνδυασμό. Πρόκειται για ένα κομψό και απλό look, το οποίο έχει κλέψει τις καρδιές μας.

Κοστούμι με φούστα! Ένα σύνολο που είδαμε στα Mango και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να γίνει must για αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για ένα blazer σε χαλαρή γραμμή και μια mini φούστα σε καρό σχέδιο. Και τα δύο αποτελούν σετ!

mango1

Ίδιο blazer, ίδια φούστα. Και οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να τα φορέσεις ποικίλλουν.

Εμείς θα προτιμούσαμε να τα συνδυάσουμε ένα απλό, μονόχρωμο μπλουζάκι από μέσα, σε λευκό ή μαύρο, ώστε να μην δημιουργηθεί υπερβολική “φασαρία” στο look. Επίσης, μπορείς να τα φορέσεις με μποτάκια ή ακόμη και με sneakers για ένα πιο street style, αλλά και για να δώσεις μια πιο μοντέρνα πινελιά.

Το συγκεκριμένο outfit μπορείς να το βάλεις στη βόλτα σου, αν πας για ένα κρασί με τους φίλους σου. Είναι οικονομικό αλλά και πάρα πολύ λειτουργικό. Και αυτό γιατί μπορείς να “σπάσεις” τα κομμάτια.

mango3

 

Δηλαδή, δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα φοράς ως σετ, αλλά μπορείς να βάλεις το blazer και μόνο του με ένα τζινάκι και ένα t-shirt από μέσα ή μπορείς να βάλεις τη φούστα από μόνη της με ένα μπλουζάκι και τα μποτάκια σου.

manfo4

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι πολλοί και πρόκειται για το πιο πρακτικό σετ που έχουμε δει.
Και γι΄αυτούς τους λόγους καλό θα ήταν να το έχεις στην ντουλάπα σου. Εμείς το λατρέψαμε!

You May Also Like