Πέντε λόγοι για να πας στο καρναβάλι της Αμαρύνθου!

Στην τελική ευθεία είμαστε για την Κυριακή της Αποκριάς όπου και στον νόμο μας οι καρναβαλικές εκδηλώσεις έχουν την τιμητική τους. Πολλές εκδηλώσεις έχουν προετοιμάσει οι τοπικές αρχές, όπως το θαλασσινό καρναβάλι της Χαλκίδας, το καρναβάλι της Αμαρύνθου, το Κουμιώτικο, το Σκυριανό, το βωμολοχικό της Αγίας Άννας, κ.α.

Στο elenifourli.com υποστηρίζουμε φέτος το καρναβάλι της Αμαρύνθου.. και σας έχουμε 5 λόγους για τους οποίους σας προσκαλούμε να διασκεδάσουμε παρέα!

affwa

Η παρουσίαση

Φέτος το καρναβάλι της Αμαρύνθου θα παρουσιάσει η Ελένη μας. Για τέταρτη φορά πιάνει μικρόφωνο στο καρναβάλι που είναι σταθερή αξία για την Εύβοια… και ήδη έχει ράψει στολή – έκπληξη!! Με πολύ διάθεση η Ελένη θα δώσει το έναυσμα για μια μεγάλη γιορτή!

Η συναυλία

Ο ΣΤΑΝ και όχι μόνος του.. αλλά με μια πολύ μεγάλη ορχήστρα θα τα σπάσει στη συναυλία μετά την παρέλαση!! Μικροί και μεγάλοι θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα τραβήξουμε και τις selfie μας με τον γνωστό τραγουδιστή!

amama

ama2

Η παρέλαση

Η αξία του καρναβαλιού.. και το νόημα βεβαίως.. είναι η «παραλλαγή» της καθημερινότητας μέσα από τη φαντασία των στολών και την σατιρική διάθεση των ομαδικών γκρουπ!! Στην Αμάρυνθο όσοι συμμετέχουν στο καρναβάλι, το κάνουν με αγάπη και μεράκι.. το κάνουν γιατί στο καρναβάλι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.. όπως και στην αληθινή ζωή δηλαδή!

Η τουριστική άνεση

Τι είναι η Αμάρυνθος από τη Χαλκίδα… ένα «Que te la pongo» δρόμος είναι και φτάσαμε! Ούτε ταλαιπωρία για παρκάρισμα, ούτε στριμωξίδι, ούτε να μη βρίσκεις τραπέζι για φαγητό ή καφέ… Όσοι θα είμαστε εκεί, θα απολαύσουμε την παρέλαση (μπορεί να έχουμε πάει πριν και για κανένα ουζάκι).. θα χορέψουμε με τα τραγούδια του ΣΤΑΝ και αν πεινάσουμε.. η Αμάρυνθος αλλά και οι κοντινές παραθαλάσσιες περιοχές προσφέρονται για καλό φαγητό!

Η φιλοξενία και η παρέα

Η ζεστασιά της ατμόσφαιρας και η σωστή οργάνωση από την επιτροπή καρναβαλιού και το δήμο Ερέτριας, είναι κατάλληλοι παράγοντες για να νιώσουμε σαν το σπίτι μας. Τα παιδάκια θα βρουν φίλους και θα τρέχουν πάνω – κάτω.. κι εμείς θα γνωρίσουμε κι άλλους ανθρώπους πάνω στο κέφι και στη χαρά που προσφέρει το καρναβάλι!

ama3

Ακόμα δεν αποφασίσατε; Για φορέστε τις μάσκες σας κι ελάτε στην Αμάρυνθο..

You May Also Like