Πώς ένα mini φόρεμα μπορεί να δείχνει chic;

Μπορεί ένα mini φόρεμα να δείχνει chic και να το φορέσεις ακόμη κι όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν; Ναι, για όλα υπάρχει τρόπο! Το mini φόρεμα μπορείς να το φορέσεις αρκεί να το υποστηρίξεις και να το συνδυάσεις σωστά.

Και φυσικά, δεν σου λέμε να αφήσεις στην άκρη τα midi ή maxi αλλά υπάρχει χώρος και για το mini στη ντουλάπα σου. Είναι πιο girly και μπορείς να το συνδυάσεις με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Πώς να φορέσεις το mini φόρεμα;

Με Cowboy μπότες

Λατρεύουμε αυτά τα oversized mini φορέματα. Και για να κάνεις το look σου πιο trendy αλλά και να καλύψεις λιγάκι το γυμνό του ποδιού αν θέλεις (αναλόγως και την περίσταση) μπορείς να το συνδυάσεις με μπότες cowboy!

Με Chunky μπότες

Τι είναι οι chunky μπότες θα μου πεις… Είναι οι μπότες που είναι λιγάκι πιο χοντροκομμένες και ίσως έχουν και κορδόνια. Έτσι, θα πετύχει το σωστό street style look!

Με Blazer

Με αυτό το look θα δείχνεις πάντα καλοντυμένη και chic. Συνδύασε το mini φόρεμα με ένα blazer μακρύ, μέχρι εκεί δηλαδή περίπου που φτάνει το φόρεμα.

Με αθλητικά

Αν θέλεις λιγάκι να ισορροπήσεις το girly look και είναι αυτό το στυλ σου, τότε μπορείς ελεύθερα να φορέσεις το mini φόρεμα με αθλητικά. Μάλιστα, η μόδα επιτάσσει να φαίνεται και η κάλτσα! Ναι, μας θυμίζει παλιές, καλές εποχές!

Με ψηλές μπότες

Τέλος, ένας ακόμη συνδυασμός που μπορείς να κάνεις είναι να συνδυάσεις το mini φόρεμα με ψηλές μπότες λίγο πιο κάτω από το γόνατα. Ένα chic outfit για να πιεις το ποτό σου ή να κάνεις τη βόλτα σου.

Εσένα ποιο look σου αρέσει περισσότερο; Μπορείς να πειραματιστείς και να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα και τι μπορείς να υποστηρίξεις!

You May Also Like