Πώς θα επιβραδύνω το βγάλσιμο της τρίχας μετά το ξύρισμα;

Το ξύρισμα πολλές φορές είναι επώδυνο για εμάς τις γυναίκες. Κάποιες φορές μας τραυματίζει, αλλά κυρίως αφυδατώνει το δέρμα μας.

Υπάρχει λύση να επιβραδύνουμε τις τρίχες μας και να ξυριζόμαστε πιο αραιά;

Υπάρχουν 4 tips που αν τα εφαρμόσεις, σίγουρα θα τα λατρέψεις, αφού από 4 φορές την εβδομάδα, θα ξυρίζεσαι 2!

Πάμε να δούμε:

  • Πριν ξυριστείς κάνε απολέπιση. Με την απολέπιση όλες οι μικρές  τρίχες θα βγουν στην επιφάνεια και τα νεκρά κύτταρα  θα απομακρυνθούν από την επιδερμίδα σας.  Επίσης, το δέρμα  θα είναι πιο μαλακό και το «έργο» σας θα γίνει ευκολότερο.
  • Ξυρίσου με σαπουνάδα. Το να ξυρίζεστε με σαπουνάδα ή αλλιώς με αφρό είναι πολύ σημαντικό για την υγιεινή σας. Επίσης, βοηθάει να μην τραυματιστείτε και αφήνει μία απαλή υφή στο δέρμα σας.
  • Ξυριστείτε με  αντίθετη φορά από αυτή που είναι οι τρίχες. Κάντε αργές και διακεκομμένες κινήσεις, γιατί οι απότομες μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα κοψίματα και αμυχές, κάτι που φυσικά δεν θέλετε! Όταν τελειώσετε, ξυριστείτε ξανά προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να είστε σίγουρες πως οι τρίχες δεν θα εμφανιστούν ξανά τόσο γρήγορα.

  • Μην χρησιμοποιήσετε πετσέτα μετά το ξύρισμα. Με τη χρήση μία πετσέτας μπάνιου μπορεί  να ερεθιστεί το δέρμα σας αφού θα είναι πολύ μαλακό. Για τον λόγο αυτό, προτιμήστε ένα μπουρνούζι είτε αφήστε τα πόδια σας να στεγνώσουν, χωρίς να σκουπιστείτε.

Ακολούθησέ τα και θα δεις απίστευτη βελτίωση!!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *