Πώς θα καταλάβεις ότι το μαγιό που σου αρέσει είναι και το ιδανικό για εσένα;

Το να βρούμε το ιδανικό μαγιό δεν είναι εύκολη υπόθεση! Πολλές φορές βρίσκουμε ένα μαγιό που να μας αρέσει αλλά μπορεί να είναι πολύ στενό, πολύ φαρδύ, να μην μας κάνει στις τιράντες, να μην εφαρμόζει στο στήθος κτλ! Πώς καταλαβαίνουμε ότι έχουμε βρει το ιδανικό  μαγιό;


Αρχικά δεν χρειάζεται συνεχή προσαρμογή! Ακόμη και αν σκύψουμε, περπατάμε  ή κάνουμε άλλες κινήσεις, μετά δεν νιώθουμε την ανάγκη να το ανεβάσουμε γιατί μας έπεσε ή να το ισιώσουμε γιατί έφυγε από τη θέση του.

Προσοχή στις τιράντες! Αν είναι από αυτές που προσαρμόζονται στο μήκος, τότε το πρόβλημα λύνεται! Αν όχι, τότε καλό είναι να φροντίσουμε να τις κόψουμε και προσαρμόσουμε στους δικούς μας ώμους, ώστε να αποφύγουμε τα «ατυχήματα».

Ανάμεσα σε δύο διαφορετικά μεγέθη… Τι διαλέγω; Αν είσαι ανάμεσα σε δύο διαφορετικά μεγέθη (πχ ανάμεσα σε medium και large) τότε πρέπει να διαλέξεις ένα μέγεθος ανάλογα με τις ανάγκες σου… Προτιμάς το μαγιό σου λίγο πιο στενό που θα σου επιτρέπει μία ελευθερία κινήσεων, όσον αφορά δραστηριότητες όπως κολύμπι κτλ; Ή μήπως θες το μαγιό σου χαλαρό, χωρίς να σε σφίγγει όσο κάνεις την ηλιοθεραπεία σου;

Kι αν έχω μεγάλο στήθος; Μην ανησυχείς, τα μαγιό με μπανέλα δεν είναι μονόδρομος… Μπορείς να επιλέξεις μαγιό με φαρδιές τιράντες και αποσπώμενη ενίσχυση που θα προσφέρουν μεγαλύτερη στήριξη!

Γιατί ξεχειλώνει τόσο γρήγορα το κάτω μέρος του μαγιό; Όλα έχουν να κάνουν με την ποιότητα του υφάσματος και πώς το μεταχειριζόμαστε! Καλό είναι να προτιμάμε καλή ποιότητα υφάσματος ακόμη και αν είναι λίγο πιο ακριβό, και να πλένουμε τα μαγιό μας πιο συχνά στο χέρι από ότι να το βάζουμε συνεχώς το πλυντήριο!

 

Παρασκευή

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *