Πώς θα μυρίζει το σπίτι όμορφα χωρίς χημικά;

Η μυρωδιά σε ένα σπίτι είναι εξαιρετικά σημαντική. Το κάνει να έχει ταυτότητα, να θυμίζει στα πρόσωπα που μένουν μέσα την θαλπωρή και την ζεστασιά που τους προσφέρει, αλλά να μένει χαραγμένη σε όσους σας επισκέπτονται.

Τα κοινά αρώματα του εμπορίου είναι σίγουρα αποτελεσματικά, όμως δεν είναι φυσικά και περιέχουν πολλά χημικά στοιχεία.

Εμείς σου έχουμε τρεις λύσεις άμεσες και γρήγορες για να μυρίζει το σπίτι σου όμορφα με διάρκεια!

Καταρχάς πρέπει να αερίζεις το σπίτι καθημερινά για τουλάχιστον μισή ώρα. Καλύτερα να το κάνεις στις 7 το πρωί (αν έχεις ξυπνήσει), ώρα που οι ατμοσφαιρικοί ρύποι είναι σε χαμηλά επίπεδα!

Επίσης είναι σημαντικό να έχεις ανοιχτό παράθυρο όταν μαγειρεύεις.

Αν λοιπόν θέλεις να ψεκάζεις και να έχεις φυσικό τέλειο άρωμα, τότε πάρε ένα μπουκαλάκι «ψεκαστήρι» και ρίξε μισή ποσότητα νερού και μισή μαλακτικό που πλένεις τα ρούχα σου!

Το σπίτι θα πάρει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας. Μπορείς να ψεκάσεις τα χαλιά, τον καναπέ και τις κουρτίνες, ώστε να μείνει το άρωμα.

Η δεύτερη λύση είναι να πάρεις πάλι ένα μπουκαλάκι ψεκαστήρι και να βάλεις νερό, κατά προτίμηση χλιαρό και να προσθέσεις έλαιο της επιλογής σου. Ψεκάζεις το σπίτι, όμως όχι επιφάνειες που μπορεί να αφήσει στάμπες.

Η τρίτη λύση είναι και διακοσμητική! Μπορείς να μαζέψεις κουκουνάρια (ενώ στείλεις μήνυμα στο 13033) και να τα βάλεις σε ένα πιάτο. Θα τα «λούσεις» με αιθέριο έλαιο που σου αρέσει και αυτά θα κρατήσουν την μυρωδιά.

Κάνε το σπίτι να μυρίζει όμορφα και φτιάξε την διάθεσή σου ακόμα περισσότερο μέσα σε αυτό!

Κάτια

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *