Που θα φάμε έξω μετά το Πάσχα; Μας έλειψαν τόσο αυτά τα δυο μεζεδοπωλεία!

Η Ανάσταση της εστίασης.. αυτό αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα! Τα αγαπημένα μας εστιατόρια θα μας υποδεχτούν πάλι και επιτέλους θα αντικρίσουμε τις γνώριμες αυτές εικόνες της διασκέδασης!

Η διασκέδαση μας έλειψε.. αλήθεια είναι! Όλο βόλτες και συζήτηση στα όρθια ήμασταν.. κάτι το οποίο διόλου διασκεδαστικό δεν ήταν! Αν δεν πιεις το κρασάκι σου.. τη μπυρίτσα σου ή το τσιπουράκι σου.. δεν έρχεσαι σε κέφι! Αν δεν τα συνδυάσεις και με ευχαριστημένο στομάχι.. τότε δεν ξέρεις να ζεις!

Η εστίαση ανοίγει στις 3 του Μάη.. και ένας λόγος παραπάνω που χαίρομαι.. είναι ότι θα θυμηθώ τα όμορφα καλοκαιρινά βράδια εκεί στο Σχολαρχείο.. ή στην Αργυρώ.. τα δυο αυτά μεζεδοπωλεία που έχουν αυτό το κάτι που λατρεύει η παρέα.. Συνδυάζουν καλή κουζίνα, πολλές επιλογές σε μεζέδες, απίστευτα σούπερ τιμές και ένα κλίμα πολύ παρεΐστικο!

Τα παιδιά στα μεζεδοπωλεία ανυπομονούν να μας εξυπηρετήσουν.. γιατί αισθάνονται ότι ξανασμίγει η οικογένεια! Οι προετοιμασίες έχουν ήδη γίνει και από την πρώτη ημέρα οι κρατήσεις είναι πάρα πολλές! Αν έχετε κατά νου να πιάσετε τραπέζι.. πάρτε καλού κακού ένα τηλέφωνο για να κάνετε μια κρατησούλα!

Χαιρόμαστε πάρα πολύ που ανοίγει η εστίαση.. και ένας επιπλέον λόγος διότι ξέρουμε ότι σε εστιατόρια όπως τα μεζεδοπωλεία Σχολαρχείο και της Αργυρώς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα όσον αφορά σε θέματα covid.. Οι άνθρωποι έχουν τηρήσει από την αρχή της πανδημίας εξαιρετικά υπεύθυνη στάση και προσέχουν πάρα πολύ!

Λοιπόν.. καλή Ανάσταση να έχουμε και επιτέλους.. καλή επιστροφή στις παλιές καλές συνήθειές μας! Έπρεπε να μας τις κόψουν.. να μας λείψουν.. για να τις εκτιμήσουμε ακόμα καλύτερα! Καλή επιστροφή στην Αργυρώ και στο Σχολαρχείο!

You May Also Like