Ρούχα της ελληνικής εταιρείας Paul – Christophe που έρχονται στο showroom την επόμενη εβδομάδα!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

«Ελένη θέλω να γράψω γι αυτά τα ρούχα».. έτσι είπα όταν μου έδειξε η Ελένη Φούρλη τα καινούργια κομμάτια που περιμένει τις επόμενες ημέρες στο showroom! Είναι από την εταιρεία Paul – Christophe της οποίας ήδη έχω αγοράσει ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο..

Εξαιρετική η ποιότητα των ρούχων και μ αρέσει βέβαια που ράβονται εδώ στην Ελλάδα.. Τα σχέδια από τα ρούχα που βλέπετε στις φωτογραφίες μου αρέσουν καταρχάς γιατί εμφανισιακά μπορείς να τα υποστηρίξεις όλη την ημέρα.. από τη δουλειά μέχρι και ένα ποτό ή σε κάτι πιο επίσημο!

Επιπλέον είναι όλα τους ραμμένα με πολύ καλά υφάσματα και εκτός του ότι φαίνεται η ποιότητά τους.. αυτή καταλαβαίνεται και μετά από καιρό.. Δεν παίρνεις δηλαδή ένα ρούχο για 2-3 μήνες.. αλλά ένα ρούχο που θα το φορέσεις, θα το ξαναφορέσεις και θα το ξαναφορέσεις! Και πάντα θα δείχνει σαν καινούργιο! Τουλάχιστον αυτά που έχω πάρει έτσι δείχνουν ακόμα και σήμερα.. άσχετα αν τα έχω φορέσει πολλές φορές.

Τέλος, να σας πω και δυο λόγια για τις τιμές.. Δεν ξέρω ακριβώς πόσο θα έχουν αυτά τα ρούχα.. αλλά γενικά οι τιμές είναι εκτός στο showroom δεδομένης της ποιότητας.. είναι εκτός ανταγωνισμού! Μια ιδέα μπορείς να πάρεις από τα βίντεο που ανεβάζει η Ελένη Φούρλη κάθε βδομάδα στη σελίδα της στο facebook.. Τώρα που έχουμε και περίοδο εκπτώσεων.. οι τιμές είναι ακόμα καλύτερες!

Θα σας πρότεινα να μη χάνετε χρόνο και να επισκεφτείτε το showroom στη Χαλκίδα.. Ερμού και Παπαδημητρίου 2 στον 1ο όροφο! Όσες δεν έχετε περάσει χάνετε.. Άνετος χώρος γεμάτος θετική ενέργεια! Ρίξτε μια ματιά στα ρούχα.. δεν είναι ανάγκη να αγοράσετε κάτι με την πρώτη επίσκεψη! Εξάλλου η Ελένη Φούρλη δεν είναι καθόλου πιεστική.. αντιθέτως είναι πολύ διακριτική και με διάθεση να φύγετε χαρούμενες από το χώρο της!

Για πείτε μου.. σας άρεσαν τα νέα ρούχα από αυτήν την εταιρεία;

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *