Τα αξεσουάρ της άνοιξης που πρέπει να εντάξεις στην ντουλάπα σου!

H θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και τώρα είναι η ώρα να κάνεις την ανανέωση στη ντουλάπα σου. Όχι, δεν θα σου μιλήσουμε για το outfit που πρέπει να αναβαθμίσεις αλλά για τα αξεσουάρ.  Γιατί τα αξεσουάρ φίλη μου, είναι αυτά που συμπληρώνουν το σύνολό σου με τον καλύτερο τρόπο. Είναι αυτά που σου δίνουν το κάτι παραπάνω στο στιλ σου, είναι αυτά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Και τώρα την άνοιξη χρειάζεσαι ένα update και στα αξεσουάρ καθώς δεν μπορείς να χρησιμοποιείς την ίδια τσάντα που σε βόλεψε όλο τον χειμώνα αλλά και τα ίδια κοσμήματα που σε έκαναν να λάμπεις τους χειμερινούς και κρύους μήνες.

spring

Πλέον, τα ανοιξιάτικα αξεσουάρ έχουν πάρει τη θέση τους και μπορείς ήδη θα τα βάλεις στην καθημερινότητά σου, χωρίς κανέναν δισταγμό.

Ποια είναι, λοιπόν, τα αξεσουάρ της άνοιξης;

Αρχικά, το μαύρο backpack σου μπορείς να το αντικαταστήσεις με μια ψάθινη τσάντα που για ακόμη μια χρονιά θα κλέψει τις εντυπώσεις! Η ψάθινη τσάντα μας θυμίζει το καλοκαίρι και τις διακοπές μας και γι΄αυτό την λατρεύουμε. Είτε είναι τσάντα, είτε φάκελος μπορείς να τη φορέσεις όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

tsanta1

Εκτός από την ψάθινη τσάντα, η τσάντα που επίσης είναι στη μόδα και φέτος την άνοιξη είναι οι blet bags. Ξέρεις.. αυτές οι τσάντες που δένουν στη μέση και κοιτούσες με μεγάλη επιφύλαξη πέρυσι τέτοια εποχή.
Για ακόμη μια χρονιά θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

belt bags

Εκτός από τις τσάντες, όμως, θα πειραματιστείς και με τα κοσμήματα που θα φορέσεις. Φέτος, η άνοιξη θέλει μεγάλα σκουλαρίκια, εντυπωσιακά σε διάφορα χρώματα. Μπορείς να επιλέξεις ένα απλό outfit, όπως ένα Τ-shirt και ένα τζιν και να το συνδυάσεις με εντυπωσιακά σκουλαρίκια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων!

skularikia

Άντε και σιγά -σιγά κορίτσια μου, δειλά-δειλά θα φορέσουμε και τα αγαπημένα μας πέδιλα! Why not;;;

You May Also Like