Τα χρώματα που «φορέθηκαν» στη διακόσμηση αυτής της σεζόν!

Γράφει η Κάτια Καραχάλιου.

Τα χρώματα που είδαμε στη διακόσμηση του 2021 είναι αγαπημένα και κάτι μου λέει πως θα τα βλέπουμε για λίγο καιρό ακόμα, αφού αγαπήθηκαν πολύ από οικοδεσπότες και διακοσμητές.

Αν θέλεις να αλλάξεις την διακόσμηση του σπιτιού σου, και έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις κουρτίνες και χάλια, εμείς θα σου δώσουμε επιλογές χρωμάτων που θα αγαπήσεις.

1. Το αγαπημένο πράσινο Hunter ηρεμεί το μάτι και δίνει μια αίσθηση πολυτελείας στο χώρο. Βαθύ, επιβλητικό χρώμα σε έπιπλα, κουρτίνες ή σε τοίχο!

2. Τα παστέλ αγαπημένα όλα φορέθηκαν παρά πολύ. Μπορείς να διαλέξεις ένα απαλό ροζ παστέλ βάζοντας μικρά αντικείμενα, ή ένα φωτιστικό.

3. Μπλε σκούρο της θάλασσας. Αυτό το βαθύ χρώμα ταιριάζει σε κάθε σπίτι και σε κάθε διακόσμηση. Από μπουχάρα με μπλε αποχρώσεις μέχρι μπλε φλοκάτη είναι αξιαγάπητο.

4. Το ανοιχτό γκρι μένει στη διακόσμηση για τουλάχιστον δυο χρόνια. Ταιριάζει με όλα και δίνει μια αίσθηση μινιμαλισμού ταυτόχρονα με αριστοκρατία. Να το επιλέξεις!

Το χώρο μας πρέπει να τον αγαπάμε και να τον φτιάχνουμε όπως μας αρέσει αληθινά. Το σπίτι μας είναι το καταφύγιο μας! Ας διαλέξουμε χρώματα που μας ξεκουράζουν!

 

You May Also Like