Τα παπούτσια που θα κλέψουν την «παράσταση» του στυλ!

Γράφει η Πέννυ Αδάμου.

Τα παπούτσια μας είναι αυτά που θα απογειώσουν το στυλ μας ή θα το χαλάσουν. Όσο και να παρακολουθούμε την μόδα, τα παπούτσια κινούνται γρηγορότερα από κάθε άλλο αξεσουάρ μας.

Πώς θα ξεχωρίσετε φέτος στις γιορτές με τα παπούτσια σας;

Τι είναι στην μόδα και με τι τσάντα να το συνδυάσετε;

Διάλεξε διαφορετικό τακούνι στα μποτάκια σου φέτος! Το τετράγωνο τακούνι είναι μόδα μεγάλη και δίνει τέλειο στυλ σε κάθε γυναίκα! Και ας νομίζεις πως δεν φαίνονται!

«Φωτιά» στα κόκκινα κάθε Χριστούγεννα σχεδόν και κάθε Πρωτοχρονιά; Καλά κάνουμε γιατί ταιριάζει κάθε χρόνο στις γιορτές και μας κάνει να δείχνουμε τόσο chic όσο και sexy. Όμως πως θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις με τις κόκκινες γόβες σου;

Οι γόβες δεν χρειάζεται να είναι εντελώς κόκκινες. Φέτος οι μύτες είναι πιο μακριές και δεν έχουν ένα χρώμα.

Η γόβα αυτή της «Louboutin» ήρθε και φέτος να μας θυμίσει κάτι από τα παλιά. Επανέφερε τις διχρωμίες και ο χαρακτηριστικός κόκκινος πάτος της έγινε ακόμα πιο στυλάτος.

Αν δεν είστε λάτρεις της γόβας, αλλά θέλετε να υπάρχει κόκκινο στην γκαρνταρόμπα σας, τότε μπορείτε να φορέσετε μποτάκια με κόκκινη λεπτομέρεια. Η «Louboutin» φέτος έφερε στυλ και στα μποτάκια και μας έκανε να τα δούμε με άλλα μάτια.

Ο κόσμος της μόδας επηρεασμένος από αυτό γέμισε με παπούτσια με λεπτομέρειες, ήρθε η ώρα να τις ανακαλύψεις.

Επέλεξε να κάνεις συνδυασμούς με την τσάντα σου. Δεν χρειάζεται τσάντα και παπούτσι να έχουν το ίδιο χρώμα. Αρκεί το χρώμα της λεπτομέρειας να είναι ίδιο ή να ταιριάζει με την τσάντα σου! Πίστεψέ μας ακόμα και με ένα πιο απλό ρούχα, θα απογειώσεις το ντύσιμό σου!

 

You May Also Like