Τα ζώδια που τρελαίνονται να χαρίζουν δωράκια!

Zodiac line icons. Zodiac signs in thin line style

Κανείς μας δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα μικρό δωράκι. Όλοι χαιρόμαστε όταν λαμβάνουμε ένα! Υπάρχουν, όμως, μερικά ζώδια τα  οποία χαίρονται εξίσου με το να χαρίζουν δωράκια στους άλλους! Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά…


Ταύρος

Στον Ταύρο αρέσει η ομορφιά και η πολυτέλεια. Δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να χαρίζει και να λαμβάνει δώρα. Είναι υλιστής, του αρέσουν οι απολαύσεις και τα υπερβολικά δώρα, καθώς τα θεωρεί την απόλυτη ρομαντική χειρονομία. Ξοδεύουν χωρίς καθόλου τύψεις και είναι γενναιόδωροι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε γεμίσει εκπλήξεις!

Λέων

Μπορεί ο χαρακτήρας του Λιονταριού να σε κάνει να πιστεύεις ότι του αρέσει μόνο να λαμβάνει δώρα. Όμως, στην πραγματικότητα απολαμβάνουν εξίσου να χαρίζουν δώρα στον σύντροφο τους. Και το δώρο  θα είναι πάντα κάτι που θα ταιριάζει στην μεγαλοπρέπεια του! Ο Λέων σαν ζώδιο της φωτιάς εκφράζει την αγάπη του με περηφάνια και ένταση. Για αυτόν, είναι πάρα πολύ σημαντικό να δεχθείς το δώρο του με απεριόριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη και να είσαι σίγουρη ότι θα επιστρέψει με περισσότερα!

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά την πολυτελή ζωή. Για αυτόν, τα χρήματα πράγματι μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, είτε πρόκειται για ένα ταξίδι, είτε για ένα ζευγάρι παπούτσια, το αγαπημένο του φαγητό ή ένα δώρο για τον σύντροφο του. Του αρέσει να ευχαριστεί και να περιποιείται τους γύρω του. Ο Ζυγός θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος να εκφράζεις την αγάπη σου είναι μέσα από ένα δωράκι!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *