Τελικά ποιο επάγγελμα… ξεσηκώνει το γυναικείο κοινό;

Κάνοντας μία σύντομη αλλά ενδελεχή έρευνα (ρωτήσαμε οκτώ-εννιά φίλες) θέλαμε να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα, ποιο επάγγελμα είσαι σέξι να κάνει ένας άντρας τελικά;

Παίρνοντας απαντήσεις που ειλικρινά δεν περιμέναμε και επαγγέλματα που ούτε κατά διάνοια θα σκεφτόταν γυναικείος νους ότι είναι σέξι, καταλήξαμε σε κάποια, ευτυχώς.

Ας τα δούμε ένα προς ένα.

Δικηγόρος

01

Το πρώτο και το δυνατότερο στο γυναικείο κοινό. Έχει κύρος, έχει λόγο και επιχειρήματα. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι θα μπορούσε να σου βγάλει το άσπρο- μαύρο, οι γυναίκες φαίνεται να αρέσκονται! Καλά να πάθουμε!

Ένστολοι με βαθμίδα (Η καθεμία το δικό της. Κάναμε μία κατηγορία για να μην ξημερώσουμε)

02

Ο άντρας με στολή και εξουσία προκαλεί ένα ρίγος στο γυναικείο κοινό. Οι λόγοι προφανείς. Στηρίζει τις θέσεις του, έχει εξουσία και θεωρείται αυστηρός και απροσπέλαστος. Είναι το ατίθασο αγόρι που ταυτόχρονα βγάζει και ένα feeling οικογενειάρχη.

Γιατρός

03

Εκτός από τα άκυρα σχόλια για τους γιατρούς και τις φαντασιώσεις που φαίνεται να έχουν κάποιες μαζί τους, φαίνεται πως οι άντρες που κάνουν αυτή την δουλειά είναι άνετοι. Έχουν δει που καταλήγει ο άνθρωπος και έχουν φιλοσοφήσει την ζωή πολύ καλά. Είναι λοιπόν χαλαροί, αλλά ταυτόχρονα έξυπνοι και με αέρα πετυχημένου ανδρός. Μπορεί να σε «γιατρέψει» και να σε περιθάλψει. Ένας αλτρουιστής που πασχίζει να ανακουφίζει τους ανθρώπους από ό,τι τους συμβαίνει.

Σεφ

04

Ο έρωτας περνά από το στομάχι και όλο και λιγότερες γυναίκες μαγειρεύουν πια. Ίσως αρκεί για να είναι αρεστό αυτό το επάγγελμα. Το επάγγελμα του σεφ φαίνεται να ξεσηκώνει το γυναικείο κοινό και είναι λογικό. Ο σεφ είναι μία μίξη του παλιού μάγειρα σε συνδυασμό με καλλιτέχνη της κουζίνας. Σου δημιουργεί μία σύγχυση για το τι εικόνα τελικά μπορείς να έχεις για το επάγγελμα αυτό.  Τόση που σου φαίνεται ερωτεύσιμο.

Αρχιτέκτονας

05

Ένας καλλιτέχνης με άποψη. Εναλλακτικός, αλλά ταυτόχρονα  κυριλέ τύπος. Περίεργος συνδυασμός που δημιουργεί πάθη.

Γυμναστής/ Ποδοσφαιριστής/ Μπασκετμπολίστας και κάθε είδους αθλητής που ζει από αυτό (έχει σημασία το ζει)

06

Δεν χρειάζονται λόγια για κάτι τέτοιο. Ο άνθρωπος προσέχει το σώμα του και οι γυναίκες αυτό το παρατηρούν. Σου δημιουργεί αυτόματα το ένστικτο της αντιζηλίας και κάτι τέτοιο τον κάνει να γίνεται το Νο1 στην καρδιά σου. Μπορεί πολλές φορές να μην μπορείτε να αναπτύξετε κοινωνικοπολιτικά θέματα, αλλά who cares τώρα; Εδώ έχει κοιλιακούς ο άνθρωπος, δεν προλαβαίνει να τα κάνει και όλα!

Αυτά ήταν τα επαγγέλματα του «σαλονιού». Ας δούμε τις αρχικές απαντήσεις των κοριτσιών που ρωτήθηκαν και τις αιτιολογήσεις τους.

doyleies-antres-fwto7

Υδραυλικός/ ηλεκτρολόγος

Ο νέος, ο σύγχρονος. Που ξέρει να σου αλλάζει τη λάμπα στο σπίτι και να σου φτιάχνει τις ζημιές που προκαλείς. Αυτό το επάγγελμα ήταν Νο1 απάντηση, θέλω να το ξέρετε. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επιτυχία της σειράς «Σάκης ο υδραυλικός». Ήξεραν από τότε!

Barman

Ο περπατημένος, που έχει ζήσει τη νύχτα και ξέρει να φέρεται. Φυσικά ωραίος, πώς να γίνει και αλλιώς και φυσικά γυμνασμένος.

Οικοδόμος

Έχει γυμναστεί με κάθε φυσικό τρόπο. Εργατικός και περπατημένος. Το παιδί της «πιάτσας».

Πυροσβέστης

Σβήνει φωτιές. Είναι αρκετό, δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο.

Ποια επαγγέλματα δεν σχολιάστηκαν καν

Οι δημοσιογράφοι μάλλον περνούν απαρατήρητοι. Θες η κρίση που μαστίζει το επάγγελμα; Θες η φήμη ότι μιλούν πολύ; Δυστυχώς φαίνεται να μην το προτιμά το γυναικείο κοινό. Λυπάμαι!

Λογιστές. Ούτε σαν δεύτερη σκέψη δεν πέρασαν. Και όταν αναφέρθηκαν δεν σχολιάστηκαν. Τι να πω!

Δάσκαλοι. Πολύ καλοί και αγαπούν τα παιδιά, αλλά δεν το προτιμά το γυναικείο κοινό! Απόδειξη ότι οι γυναίκες τελικά δεν θέλουν τα «καλά» παιδιά.

Θα θέλαμε άραγε να δούμε και ποιο επάγγελμα θεωρούν οι άνδρες  σέξι; Ίσως να το διαβάσετε σύντομα!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *