Τι 30, τι 40, τι 50.. όταν μιλάμε για μόδα!

Η ιδέα του να ντύνεσαι για την ηλικία σου είναι επίσημα πλέον ξεπερασμένη. Εξάλλου, όσο περνούν τα χρόνια.. τόσο περισσότερο κατασταλαγμένη στιλιστικά γίνεσαι η γυναίκα.. και αν είσαι και ψαγμένη γενικά.. τότε κατορθώνεις να δημιουργήσεις το δικό σου signature στυλ..

Χαρακτηριστικές είναι γνωστές γυναίκες που η ηλικία δεν τις εμποδίζει στο να αποτελούν σήμερα fashion icon όχι μόνο για γυναίκες της ηλικίας τους.. αλλά και για μικρότερες.. ή και πολύ μικρότερες! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αναρωτηθείς «μήπως είμαι πολύ μεγάλη γι αυτό το ρούχο;» σταμάτησε εκεί. Αν σου αρέσει, αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, τότε ναι μπορείς να το φορέσεις.. και να το υποστηρίξεις εν τέλει.

110 ευρώ – Ερμού & Παπαδημητρίου 2, στον 1ο όροφο

Στο elenifourli.com μιας και ασχολούμαστε πια πιο έντονα με τη μόδα, σου λέμε ότι η κομψότητα είναι πάντα ο οδηγός για μια καλή εμφάνιση. Σίγουρα, η κομψότητα δεν έχει σχέση με το πόσο σέξι είναι μια εμφάνιση. Για παράδειγμα, δες κάποια κομμάτια που μπορείς να βρείς Ερμού & Παπαδημητρίου 2, κομψά και σέξι συνάμα.

https://www.elenifourli.gr/product/mayro-dermatino-forema/

https://www.elenifourli.gr/product/forema-vradino-midi/

https://www.elenifourli.gr/product/forema-straples-veloydo/

Ένα πρόβλημα για την εμφάνιση των ονείρων μας.. μπορεί να είναι το σώμα μας. Περνάμε εμείς καλά;.. αυτές είμαστε.. με τα κιλάκια μας και τα ψωμάκια μας.. Σ’ όσους αρέσουμε λοιπόν.. και θα αρέσουμε.. καθώς έχουμε και επιλογές που από τη μια θα κρύψουν μερικά «ιδιωτικά» μας σημεία.. και από την άλλη θα αναδείξουν μια πολύ θηλυκή πλευρά μας. Ένα κοστούμι ή ένα total black φόρεμα.. θα είναι τα δικά μας όπλα απέναντι στις πιο γυμνασμένες γυναίκες.. Αν λοιπόν δεν είσαι και τόσο σίγουρη για το σώμα σου.. μη στεναχωριέσαι.. δες τι όμορφες επιλογές σου έχουμε..

https://www.elenifourli.gr/product/kostoymi-karo-gkri/

https://www.elenifourli.gr/product/forema-diplo-toyli-kai-dantela/

Ένα άλλο πρόβλημα.. μάλλον.. δεν είναι πρόβλημα αλλά παράγοντας.. είναι το τι θα φορέσεις στη δουλειά ή σε μια πιο ας τη χαρακτηρίσουμε σοβαρή περίσταση. Εκεί θέλεις πάλι να θέλξεις.. αλλά θέλεις και να βγάλεις μια πιο φλατ και αθόρυβη επιλογή. Κομψά φορέματα ή και σύνολα casual.. διαφορετικά από αυτά που άλλες θα φορέσουν εκεί.. είναι το κλειδί της επιτυχίας σου. Θα μιλούν για σένα και τα λόγια θα είναι άκρως κολακευτικά. Σου έχουμε μερικές επιλογές εδώ.

https://www.elenifourli.gr/product/forema-midi-geometrika-schedia/

https://www.elenifourli.gr/product/palto-leyko-makry/

https://www.elenifourli.gr/product/mayro-foyter-loyloydia/

https://www.elenifourli.gr/product/foysta-maxi-dermatini-kokkini/

https://www.elenifourli.gr/product/foysta-plekti-mpornto/

Τέλος.. θα αναφερθούμε στα αξεσουάρ. Μεγάλο κεφάλαιο.. όπως τα φυσικά σου αξεσουάρ.. που είναι το μαλλί, το μακιγιάζ και τα νύχια. Τα αξεσουάρ σε κάθε εμφάνιση μπορεί να αναδείξουν στοιχεία της προσωπικότητάς σου που τα διαμορφώνει αυτά η εικόνα σου. Είναι σαν μια ταυτότητα.. Γι αυτό και στο Eleni Fourli myshop το ψάχνουμε πολύ σε σχέση με το αξεσουάρ. Θέλουμε από τη μια να μην είναι πολύ ακριβά.. ώστε κάθε γυναίκα να έχει τη δυνατότητα να επενδύσει σε αυτήν την στιλιστική επιλογή.. και από την άλλη να είναι ποιοτικά και ιδιαίτερα. Θέλουμε να μιλάνε πάνω σε μια γυναίκα.. Εσύ τι σχέση έχεις με τα αξεσουάρ; Δες ορισμένα από τα κομμάτια μας. Τα χειροποίητα σίγουρα θα τα αναγνωρίσεις..

https://www.elenifourli.gr/product/vrachioli-fardy-atsali/

https://www.elenifourli.gr/product/stroggyla-cheiropoiita-skoylarikia/

https://www.elenifourli.gr/product/tsantaki-kokkino-chryso-koympoma/

15 ευρώ – Ερμού & Παπαδημητρίου 2, στον 1ο όροφο

You May Also Like