Με τι χρώματα να συνδυάσω ιδανικά το μαύρο;

Το μαύρο λέγεται πως είναι το χρώμα που ταιριάζει με όλα. Τι ισχύει όμως και τι όχι τελικά;

Πράγματι δεν σε δυσκολεύει στους συνδυασμούς και θέλεις να έχεις αρκετά κομμάτια στην ντουλάπα σου, γιατί σου κάνουν τις μέρες πιο εύκολες και τα πρωινά πιο…αποφασιστικά!

Όμως η μεγάλη αλήθεια πως το μαύρο δεν πάει με όλα, όσο και αν θέλουμε να το πιστεύουμε.

Οι ιδανικότεροι συνδυασμοί είναι εκείνοι που κάνουν μια μικρή αντίθεση.

Ας τα δούμε αναλυτικά.

Όλες έχουμε την τάση να φοράμε μαύρο παντελόνι με μαύρη μπλούζα πολλές φορές. Και όσο και να λέμε πως το μαύρο είναι το χρώμα της κομψότητας, καλό είναι να το αποφεύγουμε. Δεν αφήνουμε πάντα αυτήν την άποψη φορώντας μαύρα, επίσης δεν πάνε σε όλες.

Το άσπρο είναι το ιδανικό του ταίρι. Κάνει τόση αντίθεση που κερδίζει τα βλέμματα. Επίσης ο συνδυασμός πάει σε όλες. Αν δεν σε τονίζει το μαύρο, θα σε τονίζει το άσπρο. Οπότε φοράς άσπρο μπλουζάκι με μαύρο παντελόνι, ή το αντίθετο.

Το κόκκινο μπορεί να φαντάζει σαν ένα καλό του ταίρι, όμως δεν είναι πάντα έτσι. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν φαίνεται και τόσο ωραίο. Προτιμότερο είναι να φορέσετε κάποιο κόκκινο αξεσουάρ. Ή να επιλέξετε μπορντό και όχι κόκκινο για να το συνδυάσετε.

Το ροζ δεν ταιριάζει τόσο με το μαύρο. Για κάποιο λόγο ο συνδυασμός δείχνει πιο casual και δεν κερδίζει εντυπώσεις.

Καλό είναι να αποφεύγουμε το μπλε σκούρο με το μαύρο. Είναι χρώματα ίδιας “οικογενείας” δεν ταιριάζουν ιδανικά να είναι στο ίδιο σύνολο.

Το πράσινο ταιριάζει πολύ στο μαύρο. Είναι ένα συνδυασμός πολύ όμορφος και τονίζει τις εμφανίσεις μας.

Μην γεμίζετε μαύρα ρούχα, χωρίς να πειραματίζεστε ούτε λίγο. Δοκιμάστε χρώματα, διαλέξτε αποχρώσεις που σας πάνε και μην κινήστε πάντα με απόλυτη ασφάλεια.

Το καλό στυλ θέλει και λίγο ρίσκο!! Πάρτε το και ξεφύγετε από τα τετριμμένα!!

Κάτια

You May Also Like