Τι είναι το curated ear που έχει κατακλύσει το Instagram;

Μεγάλη πηγή έμπνευσης είναι σίγουρα το Instagram, όπου βλέπουμε τις τάσεις της μόδας και μερικές από αυτές τελικά τις υιοθετούμε. Μια τάση που μας τράβηξε την προσοχή είναι το curated ear, η τάση στα σκουλαρίκια που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει!

Αυτή η τάση λένε πως μπορεί να συγκριθεί με την τάση των τατουάζ αλλά λιγάκι το αμφισβητούμε. όπως κι αν έχει είναι και αυτή extreme καθώς πρόκειται για πολλές τρύπες  στα αυτιά. Διαφορετικές από το κάθε αυτί, σε διαφορετικό σημείο με διαφορετικά σκουλαρίκια.

Ναι, δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο αλλά έχουμε μερικά tips για αυτήν την τάση που ίσως να θέλεις να ακολουθήσεις. Κι αν έχεις ήδη πολλές τρύπες στα αυτιά από παλαιότερα είσαι τυχερή.

Πώς θα πετύχεις το curated ear;

Μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου σειρά με τα σκουλαρίκια στο αυτί και να γνωρίζεις ποιο μπαίνει, πού. Έτσι, μπορείς αν ξεκινήσεις με μικρά διαμαντάκια από το λοβό μέχρι πάνω, αφήνοντας φυσικά το απαραίτητο κενό και μετά αν συνεχίσεις με μικρά κρικάκια.

Φρόντισε να μην μπλέξεις πολλά χρώματα μαζί αλλά να διατηρείς την ίδια απόχρωση για να μην είναι… too much.

Επίσης, μπορείς να ορίσεις εσύ το «ύψος» που θα φτάνουν τα σκουλαρίκια, δηλαδή δεν είναι ανάγκη να φτάνουν μέχρι ψηλά αλλά μπορείς αν βάλεις τέσσερα κρικάκια στη σειρά που να ταιριάζουν χρωματικά αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι ίδια.

Αν πάλι θέλεις να επιλέξεις ένα πιο free style, μπορείς να τα τοποθετήσεις στα σημεία που σου αρέσουν περισσότερο με τη σειρά που τα προτιμάς. Και δεν είναι απαραίτητο να είναι απλώς κρικάκια και διαμαντάκια αλλά μπορείς να επιλέξεις και ένα πιο μακρύ σκουλαρίκι ώστε να υπάρχει ασυμμετρία. Παίξε με τα σχέδια και τη σειρά και θα βρεις το δικό σου μοτίβο.

Το curated ear σου δίνει μια πιο ροκ διάθεση ενώ είναι σίγουρο πως δεν γίνεται να μην εντυπωσιάσεις κάποιον!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *