Το δεύτερο σπίτι κάθε γυναίκας

Η άνοιξη είναι εδώ κορίτσια μου.. Καιρός να ανανεώσουμε εμείς οι γυναίκες τη γκαρνταρόμπα μας, αλλά και τη διάθεσή μας. Καιρός να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας και να επισκεφτούμε τα CT.Boutique, τα ανανεωμένα καταστήματα ρούχων της Χρυσάντας Τριανταφύλλου στην Αβάντων 37 και Αβάντων 55.

Μέσα από ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον με ξεχωριστό στυλ, το προσωπικό του καταστήματος μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ηλικία σε γυναικεία ενδύματα, casual, βραδινά, πανωφόρια, αξεσουάρ, τσάντες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών.

Όλα τα γυναικεία ενδύματα επιλέγονται με γνώμονα το μοναδικό και ιδιαίτερο στυλ της Χρυσάντας Τριανταφύλλου, και κάθε επίσκεψη στα CT.Boutique σας ταξιδεύει νοερά αλλού, σε αγορά του εξωτερικού, όπου τίποτα δεν είναι αναμενόμενο, αφού το στοιχείο της έκπληξης είναι διαρκώς ζωντανό.

Η άριστη ποιότητα των ρούχων, το καλό γούστο και η παρακολούθηση της συνεχούς εξέλιξης της μόδας, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές έχουν εδραιώσει τα καταστήματα CT.Boutique στην πρώτη επιλογή «fashion icon» γυναικών της πόλης μας.

Άλλωστε είναι πολύ σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στο προσωπικό σου γούστο.. είναι όμως περισσότερο σημαντικό να ξέρεις που θα το υποστηρίξεις.. Στα CT.Boutique είσαι σε σίγουρα χέρια.

You May Also Like