10 ευχές για το 2020!!!

Κάθε φορά που πλησιάζει η νέα χρονιά  , πέρα από τον απολογισμό αυτής  συνηθίζεται να συναντώνται οι ευχές των ανθρώπων ,γι αυτά που θέλουν για το νέο έτος. Τι σημαίνει όμως η διαδικασία του να εύχομαι; Σημαίνει η επιθυμία και η ελπίδα να μας συμβεί κάτι θετικό , είτε σε μας , είτε στους γύρω μας. Ευχή όχι μόνο για την πρωτοχρονιά ,αλλά και για άλλες περιστάσεις  .

Αυτό δηλαδή ,που θέλουμε να γίνει ,που λέμε μακάρι να πραγματοποιηθεί κάτι που μας απασχολεί. Ή μια απλή επιθυμία για την καθημερινότητα .Αγαπημένοι αναγνώστες του elenifourli.com μας έδωσαν τις δικές τους ευχές για το 2020 και τις καταγράψαμε. Πάμε λοιπόν να τις δούμε;

1.Γιάννης : Eύχομαι το 2020 ,να είναι γεμάτο υγεία κι ευτυχία και πολλή αγάπη για όλο τον κόσμο κι εύχομαι πάντα πολλά χαμόγελα σε όλους.

2.Γιώργος : Eύχομαι το νέο έτος ,να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και το άγχος και να γεμίσουμε όλοι με νέες εικόνες κι εμπειρίες .

3.Ελεάνα: Να κλείσουν τα παλιά κεφάλαια και ν’ανοίξουν όσα καινούρια επιθυμούμε εμείς!!!

4.Κώστας : Aγαπητό 2020 ,ξέρω το φορτωμένο πρόγραμμά σου ,αλλά θέλω να σε διευκολύνω ζητώντας σου κάτι. Φέτος μην εστιάσεις στα υλικά αγαθά ,απλά προσπάθησε να δυναμώσεις τις σχέσεις των ανθρώπων και θα δεις ότι το έργο σου του χρόνου θα είναι ευκολότερο.

5.Μαρία : Να είναι γεμάτο το νέο έτος υγεία, αγάπη και όμορφα συναισθήματα. Να χαμογελάμε τόσο, που να πονέσουν τα μάγουλά μας.

6.Μαριάννα : Εύχομαι η καινούρια χρονιά που θα έρθει ,να φέρει σε όλο τον κόσμο αγάπη, ευτυχία και πάνω απ’όλα υγεία… Το 2020 να μας βρει με τα άτομα που αγαπάμε και θέλουμε κοντά μας.

7.Μαρία –Στέλλα : Εύχομαι να μη χρειαζόμαστε ευχές …να μπορούμε μόνοι μας να πραγματοποιούμε το καθετί που επιζητούμε.

8.Σταυρούλα : To 2020 να μην υποφέρει κανένας με κανέναν τρόπο ,όπως επίσης εύχομαι και υγεία.

9.Στεφανία : Kaλή χρονιά με υγεία ,χαμόγελα και πολλά ταξίδια!!!

10.Τάσος : Υγεία πάνω απ’όλα και μετά τ’άλλα… Ευτυχία, αγάπη ,ειρήνη και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Δέκα θετικοί άνθρωποι μας ευχήθηκαν μέσα από την καρδιά τους ,αυτό που επιθυμούν για το 2020. Όσο για τη δική μου ευχή; Θα πω τρεις λέξεις : υγεία ,ηρεμία και πολλές αγκαλιές .Γιατί μια αγκαλιά ,τα γιατρεύει όλα. Εσένα ,ποια είναι η δική σου ευχή για το νέο έτος που πλησιάζει? 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1…………………………..Τα λέμε ξανά εδώ  το Γενάρη <3

 Αγνή Λάμπρου

Εικονογράφηση : (εικόνα 2020 )από  FlashNews.gr

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *