10η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας

Γράφει η Εύα Καλαβρή. 

Φίλες και φίλοι της Πανευβοϊκής Γιορτής Οικολογίας και Χειροτεχνίας, πλησιάζει και φέτος η μεγάλη στιγμή να δώσουμε “το παρών”!

Φθάνοντας αισίως στη 10η χρονιά, είμαστε έτοιμοι να λάβουμε μέρος σε ένα τριήμερο γεμάτο ιδέες, γνώση κι ενημέρωση που θα μας καθοδηγήσουν στο μονοπάτι για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η Οικογιορτή της Εύβοιας είναι πολλά περισσότερα από μια εκδήλωση. Αποτελεί μια ζωντανή υπόσχεση για έναν καλύτερο και πιο αρμονικό κόσμο. Κάθε χρόνο, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έρχονται σε αυτό το συναρπαστικό γεγονός, φέρνοντας μαζί τους τον ενθουσιασμό, τη δημιουργικότητα και την αγάπη τους για τη φύση και τον άνθρωπο.

Η ευρύτερη σημασία της Οικολογικής Γιορτής πηγάζει απο την ανάγκη να αναδειχθεί η οικολογική συνείδηση και η σημασία της υγιεινής διατροφής.

Οι παραγωγοί που συμμετέχουν, παρουσιάζουν τις πρακτικές της οικολογικής γεωργίας και της βιοποικιλότητας, ενθαρρύνοντας τον καταναλωτή να ανακαλύψει την ποικιλία των τοπικών βιολογικών προϊόντων. Από την άλλη πλευρά, οι καταναλωτές ενημερώνονται για την ευεργετική επίδραση την υγιεινής διατροφής στην υγεία τους και στο περιβάλλον.

10η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας, στις 22-23-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα, με ελεύθερη είσοδο.

Πληροφορίες και ανακοινώσεις για το πρόγραμμα:

Facebook Group Οικογιορτή Εύβοιας

Φωτογραφικό υλικό από την περσινή γιορτή:

Blog Οικογιορτή Εύβοιας

You May Also Like