3 βασικοί λόγοι να φοράς πράσινα ρούχα και αξεσουάρ!

Το πράσινο σίγουρα δεν είναι το αγαπημένο χρώμα όλων. Είναι ένα χρώμα όμως που δεν περνά απαρατήρητο.

Υπάρχουν οι φανατικοί του λάτρεις και εκείνοι που δεν αρέσκονται να το φορούν.

Όμως υπάρχουν σημαντικοί λόγοι να φοράς πράσινα ρούχα (εντάξει όχι κάθε μέρα), ή να συνοδεύεις το στυλ σου με πράσινα αξεσουάρ.

Σε αντίθεση με το κόκκινο που είναι η εύκολη λύση για να ξεχωρίσει το στυλ σου, το πράσινο δεν το επιλέγουν πολλές γυναίκες.

Ο λόγος είναι πως θεωρούν ότι δεν ταιριάζει με όλα. Και αυτό ακριβώς κάνει αυτόματα το πράσινο ένα ξεχωριστό χρώμα. Όταν κάνεις τις σωστές επιλογές, το πράσινο μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή νότα στο ντύσιμό σου.

Επίσης, το χρώμα αυτό ταιριάζει με όλα! Δεν υπάρχει χρώμα που δεν μπορείς να συνδυάσεις. Και ο λόγος είναι πώς δεν είναι ένα βασικό χρώμα, αλλά η μίξη του μπλε και του κίτρινου.

Ο σημαντικότερος όμως λόγος που πρέπει να φοράς πράσινο, είναι γιατί οι ειδικοί δηλώνουν πως το πράσινο κερδίζει τις εντυπώσεις. Είναι ένα χρώμα που κάθε μάτι θα παρατηρήσει και ένα χρώμα που κάθε μάτι θα κερδίσει. Είναι το χρώμα που αγαπούν τα μάτια μας. Άρα φορώντας το έχουμε αυτομάτως κερδίσει τα βλέμματα.

Μην σκεφτείς πως μια πράσινη τσάντα, ή ένα πράσινο παπούτσι, ή ακόμα και ένα πράσινο αξεσουάρ θα σου είναι περιττό, γιατί θα σου λύσει τα χέρια σε κάθε σου συνδυασμό!

Αν δεν έχεις τότε ήρθε η ώρα να αποκτήσεις!!

Kάτια

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *