Noodles με αβοκάντο και καρύδα!

Είναι περίοδος νηστείας και έχεις αποφασίσει να αλλάξεις για αυτές τις μέρες τη διατροφή σου και να περιορίσεις λίγο το κρέας. Όμως, παράλληλα θες να φας και κάτι διαφορετικό που θα σε χορτάσει! Εμείς σου έχουμε την πιο ξεχωριστή και γρήγορη συνταγή!

Για τη σάλτσα

  • 1 αβοκάντο
  • 1 κ.γ. μπούκοβο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 10 γρ. τζίντζερ
  • 1-2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ.σ. μέλι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 150 γρ. ρόφημα καρύδας

Για τη σύνθεση

  • 150 γρ. αρακά, βρασμένο
  • 300 γρ. νουντλς, βρασμένα
  • 30 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
  • 20 γρ. καρύδα, flakes

Για το σερβίρισμα

  • 1/4 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο
  • 1 αβοκάντο, σε φέτες
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Για τη σάλτσα

  • Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το αβοκάντο, το μπούκοβο, το σκόρδο, το τζίντζερ, τον χυμό από το λεμόνι, το μέλι, αλάτι, πιπέρι και το ρόφημα καρύδας.
  • Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να πολτοποιηθούν και γίνουν μια δεμένη σάλτσα. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

Για τη σύνθεση

  • Βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Μέσα στο μπολ με τη σάλτσα βάζουμε τον αρακά, τα noodles, τα φιστίκια,τα flakes καρύδας και ανακατεύουμε καλά.
  • Σερβίρουμε με τον δυόσμο και πιπέρι.

(πηγή:akispetretzikis.com)

You May Also Like