Πάμε διακοπές! Επιστρέφουμε μετά τον 15Αύγουστο!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Αγάπες μου θα σας λείψουμε λιγάκι καθώς πρέπει να γεμίσουμε μπαταρίες κάνοντας τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Θα γευτούμε λίγο παραπάνω την αλμύρα της θάλασσας.. θα χαθούμε στις σκέψεις μας αγναντεύοντας το απέραντο μπλε και θα αφήσουμε όλα τα πρέπει.. κυρίως τα επαγγελματικά.. για μετά τον 15αύγουστο!

Ότι και να κάνετε.. όπου και να περάσετε τις διακοπές σας.. αφήστε την αγάπη.. τη θετική αύρα και το γέλιο να σας συντροφεύουν.. να είναι αυτά οι βασικοί σας σύντροφοι.. στις διακοπές! Ξεκουραστείτε.. μη σκέφτεστε το μετά.. τα πώς και τα αν ή τα πρέπει και τα θα. Κλείστε τους διακόπτες σας. Ερωτευτείτε τη ζωή.. τη θάλασσα.. το άτομο στη διπλανή ξαπλώστρα.. γενικά.. βγάλτε συναίσθημα!

Κλείνοντας.. θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους είναι στην ομάδα του elenifourli.com για την ψυχή που καταθέτουν στο blog μας και να τους ευχηθώ και μέσα από εδώ «καλές διακοπές»! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους μας! Έχουμε ακόμα πολύ από καλοκαίρι! (Σημείωση: Showroom ανοιχτό μετά τις 10 Αυγούστου)

You May Also Like