Αυτά είναι τα πέδιλα που θα δεις παντού το καλοκαίρι!

ποια πέδιλα είναι στη μόδα

Διανύουμε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού και θέλεις να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι σανδάλια; Don’t worry γιατί εμείς είμαστε εδώ για σένα! Ποια πέδιλα είναι στη μόδα;

Πριν ξεκινήσεις το ψάξιμο στο Internet ή στα μαγαζιά έχεις ήδη φανταστεί πώς θέλεις να είναι περίπου τα σανδάλια σου. Είτε ψάχνεις για καινούργια παπούτσια για να τα φοράς στη δουλειά το καλοκαίρι είτε για trendy παπούτσια για να τα συνδυάζεις με τα φορεματάκια σου, υπάρχει ένα συγκεκριμένο στυλ που “παίζει” στη μόδα και θα το βλέπουμε όλο και περισσότερο. Ποια πέδιλα είναι στη μόδα;

Τα είδαμε στο Instagram, τα χαζέψαμε στο Pinterest και καταλήξαμε: Αυτά είναι τα σανδάλια του καλοκαιριού που δεν θα θέλεις να βγάλεις από τα πόδια σου.

Αναφερόμαστε στα λευκά σανδάλια με διακριτικά λουράκια και λίγο χοντρό τακούνι. Το καλό με αυτά τα σανδάλια είναι ότι μπορείς στην κυριολεξία να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα Σαββατοκύριακα και να τα πάρεις μαζί σου στις διακοπές το νησί. Είναι όλα σε ένα και μπορείς να τα βρεις σε πολύ οικονομική τιμή.

sandalia

Ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα αφού είναι λευκά και θα κάνουν το πόδι σου πιο κομψό ενώ θα αναδείξουν και το outfit που θα έχεις επιλέξει κάθε φορά να φορέσεις. Είναι πολύ άνετα στο πόδι αφού το τακούνι τους είναι χοντρό και διακριτικό και μαζί με τα λουράκια αναδεικνύει το πόδι σου με τον καλύτερο τρόπο.

sandalia1

Ναι, είναι τα σανδάλια του καλοκαιριού που αγαπήσαμε και ίσως σου αρέσουν και σένα. Πάρε μια γεύση απ’ τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις κι εσύ τον ενθουσιασμό μας!

sandalia2

You May Also Like