Αυτό είναι το κομμάτι που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις!

Εκπτώσεις από 1 Νοεμβρίου και ήδη έχεις σκεφτεί τι θέλεις να αγοράσεις, έχεις κάνει τη λίστα σου, αλλά η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα από αυτά δεν τα έχεις ανάγκη.

Αλλά είναι ευκαιρία τώρα στις εκπτώσεις να επενδύσεις σε ένα καλό κομμάτι, το οποίο θα βρεις σε προσφορά και τις προσφορές τις κυνηγάμε.

Ποιο είναι το κομμάτι που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις; Ένα παλτό! Όχι, όμως, ένα οποιοδήποτε παλτό. Με ένα search που κάναμε για να σε κρατάμε πάντα ενήμερη και πάντα in fashion, το παλτό που είναι στη μόδα είναι το δερμάτινο, αυτό που μας θυμίζει κάτι από 90s και επιστρέφει δυναμικά.

palto

Μπορεί να είναι από άλλη δεκαετία, μπορεί να σου θυμίζει λίγο Sex and The City, αλλά είναι ό,τι πιο trend κυκλοφορεί. Αρχικά, ταιριάζει με όλα. Θες τζιν; Ναι. Θες φούστα; Ναι. Θες φόρεμα; Σίγουρα ναι. Και δείχνεις πάντα καλοντυμένη, χωρίς να έχεις προσπαθήσει ιδιαίτερα.

Μπορείς να το αγοράσεις σε ό,τι χρώμα θέλεις. Σχεδόν δηλαδή! Ιδανικά μπορείς να επιλέξεις ένα καφέ δερμάτινο παλτό, ένα μαύρο, μπλε σκούρο ή να τολμήσεις ένα με prints. Αναλόγως τι έχεις περισσότερη ανάγκη και τι σου αρέσει περισσότερο

palto

Οι influencers το επιλέγουν ήδη και το φορούν και μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο. Είναι βολικό και ας ελπίσουμε πως θα σε κρατήσει ζεστή τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχονται. Όπως κι αν έχει εσύ θα έχεις ήδη αναβαθμίσει το στιλ σου κατά πολύ. Με μόλις ένα καινούργιο κομμάτι στη ντουλάπα σου. Φρόντισε να κάνει έξυπνες αγορές και να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις!

palto1

palto1

You May Also Like