Αυτό το πολυκατάστημα έχει τα πάντα για το σπίτι και τον κήπο μας..

Μην νομίζετε ότι στην πόλη μας δεν έχουμε ένα μεγάλο πολυκατάστημα που έχει τα πάντα για το σπίτι, από έπιπλα, ηλεκτρικά.. μέχρι και εργαλεία.. σαν αυτά που βρίσκουμε στην Αθήνα! Στον Μύτικα, λίγο έξω από τη Χαλκίδα, η εταιρεία HomeWork Σταθόπουλος διαθέτει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σπιτιού και κήπου.. Μια πρώτη ιδέα μπορούμε να πάρουμε και από το site του πολυκαταστήματος (www.homework.com.gr) το οποίο περιέχει και ενότητα μπλογκ με τεχνικές συμβουλές.

Τι προϊόντα μπορούμε βρούμε στην Homework Σταθόπουλος; Μπορούμε να βρούμε μεγάλη γκάμα επίπλων (εσωτερικού και εξωτερικού χώρου), ηλεκτρικών ειδών και συσκευών, φωτιστικών, εργαλείων, θερμαντικών και ψυκτικών ειδών.. Επιπλέον υπάρχουν πολλά χρώματα και μονωτικά, ανταλλακτικά και αναλώσιμα.. καθώς και εποχιακά είδη! Ιδίως στα εποχιακά είδη.. στο www.homework.com.gr υπάρχει ειδική κατηγορία για τη διευκόλυνσή μας..

31

27

Για παράδειγμα, με ένα κλικ τώρα, μπορούμε να βρούμε για το Πάσχα που έρχεται λαμπάδες, κεριά, διακοσμητικά, κεραμικά.. αλλά και είδη ψησίματος (ψησταριές, σούβλες, μοτέρ, σχάρες, αξεσουάρ ψήστη)! Η Homework Σταθόπουλος είναι τόσο κοντά μας και μας καλύπτει και από ποικιλία, και από ποιότητα.. αλλά σίγουρα και από τιμή! Άλλωστε σκοπός της είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας τους ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες. Από το 1998 σηματοδοτεί την εισαγωγή της φιλοσοφίας «one-stop shop» στην Ευβοια.. δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις & υπηρεσίες για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο.

Κλείνοντας, να σας πούμε ότι στο elenifourli.com εντυπωσιαστήκαμε πολύ από τα έπιπλα και τα είδη κήπου.. και επιπλέον σας αποκαλύπτουμε ότι προσεχώς θα σας δείξουμε και τις δικές μας αγορές.. για κάτι καινούργιο που ετοιμάζουμε! Γιατί στον Σταθόπουλο βρίσκουμε τα καλύτερα!! Τσεκάρετε τώρα κι εσείς το www.homework.com.gr

Δείτε το τελευταίο φυλλάδιο και ορισμένες φωτογραφίες με προϊόντα.. που τραβήξαμε από τον χώρο!

Document-page-001

Document-page-002

Document-page-003

Document-page-004

Document-page-005

Document-page-006

Document-page-007

Document-page-008

1

4

12

16

20

25

30

35

 

You May Also Like