Αυτό που πρέπει να πλύνεις στο σπίτι πριν μπει η Άνοιξη!

Μία ανάσα πριν την Άνοιξη κι εμείς ανυπομονούμε να ανοίξει ο καιρός, να απομακρυνθούν τα σύννεφα και τη θέση τους να πάρει ο ήλιος!

Η Άνοιξη, λοιπόν, έρχεται και μαζί τις φέρνει ένα σωρό αλλαγές. Αλλαγές στη διάθεση, αλλαγές στη ντουλάπα και αλλαγές στο σπίτι.

7-Pro-Tips-for-Staging-Your-Home-for-Sale-large-696x385

Ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στο σπίτι;

Εκτός από μια καλή γενική που θα κάνεις, εκτός από το γεγονός ότι θα πλύνεις πιο σχολαστικά το μπαλκόνι και τα παράθυρα, υπάρχει κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να σου ξεφύγει.

Τι πρέπει να καθαρίσεις μόλις ανοίξει ο καιρός; Τα χαλιά! Όσο κι αν δεν περπατούσες με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι, όσο κι αν διέταζες τους άλλους να βγάζουν τα παπούτσια τους, το χαλί είναι ό, τι πιο βρώμικο έχεις μέσα στο σπίτι σου που πρέπει να φύγει μαζι με τον Χειμώνα. Πριν φύγει, όμως, θα πρέπει να το καθαρίσεις πολύ καλά!

Όσο κι αν έβαζες ηλεκτρική κάθε μέρα, όσο κι αν ήσουν προσεκτικός, όσο κι αν δεν του φαίνεται, το χαλί έχει ένα σωρό μικρόβια!

Καλό θα ήταν, λοιπόν, πριν το βάλεις στην αποθήκη να το καθαρίσεις πολύ, πολύ καλά, όταν ανοίξει και ο καιρός για να μην κρυώσεις!

Αφού καθαρίσεις το χαλί σου, μπορείς να το τυλίξεις με ειδικές θήκες ή με ένα ύφασμα και να το βάλεις στην αποθήκη σου!

You May Also Like