Αλυκές.. αληθινή ιστορία!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Μου κόπηκε η όρεξη κι εμένα.. η όρεξη για μπάνιο.. η όρεξη για να περάσω μια ήσυχη και ξέγνοιαστη Κυριακή! Η θέση μου ήταν πολύ δύσκολη. Καθόμουν στην πίσω ξαπλώστρα.. και τα είδα.. και τα άκουσα όλα!

Μια παρέα από γυναίκες με πολύ ωραία εμφάνιση.. με όμορφα γυμνασμένα σώματα και με το ιδανικό μαύρισμα.. γελούσαν δυνατά.. και σχολίαζαν συνάμα.. με χλευασμό φυσικά.. δυο άλλες γυναίκες.. οι οποίες ήταν τσουπωτές.. σαν κι εμένα δηλαδή.. και είχαν παραγγείλει κλαμπ, πατάτες και αναψυκτικό.

Επιδεικτικά ξεκίνησαν να μιλούν για τη σωστή διατροφή.. για τη γυμναστική.. για τις παρασπονδίες που.. θα «έπρεπε να ντρέπεται μια γυναίκα να κάνει ιδίως στην παραλία».. και τα έλεγαν δυνατά για να κομπλάρουν τις κοπέλες που κάθονταν στα 5 μέτρα κοντά!

Προφανώς.. εκτός από αγόρια.. δεν είχαν και τρόπους τα κορίτσια! Γιατί αμφιβάλλετε ότι δεν θα έχουν σχέση.. παρά το ότι έχουν πολύ καλή εμφάνιση; Εμ δεν είναι μόνο το έξω! Και μόνο που δεν είχαν τη λεπτότητα (στο χαρακτήρα αναφέρομαι γιατί γενικά την είχαν τη λεπτότητα).. τη διακριτικότητα.. το τακτ που λέμε.. για να μην εκφράσουν τα πιστεύω τους περί εμφάνισης και διατροφής.. όσο δίπλα τους βρίσκονταν γυναίκες που θα τις επηρέαζαν αυτά που θα άκουγαν.. αυτό νομίζω από μόνο του θα ενοχλούσε έναν άντρα άντρα!

Χαλάστηκα που λέτε.. πρώτον γιατί δεν πήρα θέση. Μάλλον – επειδή είναι αντί της προσωπικότητάς μου να μην επεμβαίνω σε αντίστοιχες περιπτώσεις – βρισκόμουν σε φάση χαλάρωσης και δεν μπορούσα να διαχειριστώ μια κατάσταση έντασης.. ή δεν ήθελα καλύτερα! Είχα ανάγκη να χαλαρώσω και όχι να μαλώσω.. Επίσης χαλάστηκα γιατί οι κοπέλες όχι μόνο έφαγαν με το ζόρι και ούτε τα μισά.. αλλά στεναχωρήθηκαν πολύ. Δεν μίλησαν ούτε εκείνες.. τι να πουν;

Θα ήθελα πολύ την άποψή σας. Από τη μία.. η παρέα με τις αδύνατες.. είχε κάθε δικαίωμα να αναπτύξει ότι θέμα ήθελε.. και να εκφράσουν οι κοπέλες εκεί.. ότι άποψη και να υποστήριζαν. Είχαν αυτό το δικαίωμα.. ακόμα και όταν θα στεναχωρούσαν.. θα πλήγωναν αυτές οι απόψεις. Λένε η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.. και έτσι είναι! Από την άλλη.. θα μπορούσαν τα κορίτσια να συνεχίσουν την ατελείωτη ηλιοθεραπεία τους και να επιλέξουν άλλη στιγμή να συζητήσουν αυτό το θέμα.. και όχι όταν οι δυο τσουπωτές κοπέλες δίπλα τους θα έτρωγαν κάτι σίγουρα παχυντικό..

Εσείς τώρα να προβληματιστείτε.. Θεωρείται αυτό κάποιου είδους bulling;

 

Φωτογραφίες: Womanizer Toys (Unsplash), Canva

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *