Ανάλογα την ηλικία μας χρησιμοποιούμε και το κατάλληλο χρώμα κραγιόν

Ακόμα και τα χρώματα στα κραγιόν έχουν την ηλικία τους… Με διαφορετικό τρόπο βαφόμασταν στην ηλικία των 20 .. και σίγουρα όσο περνάνε τα χρόνια αποφεύγουμε κάποιες αποχρώσεις που θεωρούμε ότι δεν μας κολακεύουν..

Τι λένε όμως οι make up artists;;;

Τι κραγιόν σας ταιριάζει στα 20:

Φορέστε άφοβα όλα τα χρώµατα και όλες τις υφές, από τις πιο γυαλιστερές µέχρι τις πιο µατ. Τα µατ κραγιόν τα χρησιμοποιούμε περισσότερο αν θέλουμε να δείξουμε πιο επαγγελµατικό προφίλ.

Τι κραγιόν σας ταιριάζει στα 30:

Δοκιμάστε σκούρα γυαλιστερά κραγιόν σε µπορντό και κερασί, αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες, ειδικά στις ξανθές που έχουν ανοιχτόχρωμα μάτια.. γιατί τονίζουν το χρώµα των µατιών τους..

Τι κραγιόν σας ταιριάζει στα 40:

Προτιμήστε κρεµώδη κραγιόν σε ροζ-κοραλλί ή µπλε-ροζ, δύο καθόλου έντονες αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες και δηµιουργούν µια κολακευτική αντίθεση ειδικά µε το λευκό των δοντιών.

Τι κραγιόν σας ταιριάζει στα 50 και στα 60:

Οι έντονες κόκκινες αποχρώσεις δείχνουν πολύ γοητευτικές σε αυτές τις ηλικίες και σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη. Όµως αποφύγετε τη µατ εκδοχή σε αυτή την ηλικία, γιατί κάνουν πιο εµφανείς τις ρυτίδες στα χείλη. Προτιμήστε τις κρεµώδεις φόρµουλες µε ελαφριά περλέ λάµψη που χαρίζουν όγκο.

 

(Photos Pixabay)

 

Ελένη ♥♥

You May Also Like