Η ανανέωση που χρειάζεσαι πριν μπει ο Χειμώνας!

Μια ανάσα πριν τον Χειμώνα και ήδη τα πρώτα κρύα έχουν αρχίσει να μας «επιτίθενται» στο δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια.

Τον Χειμώνα η περιποίηση είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ και χρειάζεσαι λίγη φροντίδα παραπάνω. Ένα self-care με τα όλα του! Κι αν δεν φροντίσεις εσύ για αυτό, τότε ποιος θα το κάνει; Το δέρμα σου έχει ανάγκη από ενυδάτωση αλλά τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη από ανανέωση. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τα περιποιηθείς με ένα κούρεμα, μερικές μάσκες και κρέμες;

Ναι, απαιτούν μεγάλη φροντίδα αλλά το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Μετά το κομμωτήριο θα βγεις ανανεωμένη και τα μαλλιά σου θα είναι πιο υγιή και λαμπερά… κι ας βρέχει, κι έχει κρύο. Εσύ, θα τα έχεις προστατευμένα.

Μα πώς θα γίνουν όλα αυτά αν δεν έχεις χρόνο θα μου πεις…. Μην αγχώνεσαι καθόλου! Η αγαπημένη Βάσσια Γεργούλια, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Beautifly By Vassia θα φροντίσει για σένα.

Όσα εκατοστά κι αν της πεις να σου κουρέψει τα μαλλιά, θα το κάνει. Όποια απόχρωση κι αν της πεις πως θέλεις, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει που έκανες τη σωστή επιλογή. Από την πρώτη στιγμή θα χαλαρώσεις, θα νιώσεις σαν να είστε φίλες και πήγες για έναν καφέ.

Και θα βγεις… καινούργια!

Από εμάς… με γεια!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *