Αντίστροφη μέτρηση για το καρναβάλι της Αμαρύνθου!

Πλησιάζει η Κυριακή .. και η Αμάρυνθος μας περιμένει!! Το πιο διασκεδαστικό καρναβάλι ever έρχεται με την Ελένη στην παρουσίαση και τον STAN να φέρνει μαζί του την πιο μεγάλη ορχήστρα!!

Το πιο ωραίο στοιχείο όμως του καρναβαλιού.. είναι όλες αυτές οι ομάδες που θα ντυθούν, θα χορέψουν, θα παρουσιάσουν άρματα και θα γεμίσουν την Αμάρυνθο με κέφι και τραγούδια!! Θέλετε να πάρετε μια γεύση τι ετοιμάζουν τα παιδιά μας;

animated-carnival-image-0110

Δεκάδες άρματα.. και ομάδες καρναβαλιστών!! Με θέματα από την επικαιρότητα έως τα όρια της φαντασίας.. από το ρομαντισμό των παραμυθιών έως το λίκνισμα των βραζιλιάνικων χορών.. οι καρναβαλιστές μας.. την Κυριακή στις 14:30 θα κλέψουν την παράσταση!!

KARNAVALI

Όλοι μαζί.. μικροί και μεγάλοι.. εργάστηκαν γι αυτό το καρναβάλι!! Νήπια, δημοτικά, γυμνάσια, σύλλογοι γυναικών, μπαλέτο, πολιτιστικοί σύλλογοι… όχι μόνο από την Αμάρυνθο.. αλλά και από την Ερέτρια, το Γυμνό… και άλλα όμορφα μέρη του δήμου.. καθώς και με συμμετοχή και άρματος από το Αλιβέρι!!

Θα χάσουμε τέτοια γιορτή; Εννοείται πως όχι.. Θα πάμε.. θα χορέψουμε στους ρυθμούς της Σάμπα… θα θαυμάσουμε τα βεγγαλικά και θα τα σπάσουμε με τον STAN!!! Φορέστε τις στολές σας και φύγαμε για Αμάρυνθο!!

PastedGraphic-18-page-001

Plus: 5 λόγοι για να επιλέξουμε το καρναβάλι της Αμαρύνθου..

You May Also Like