Η χρήση της βαζελίνης στον κόσμο της ομορφιάς

Ναι αμέ.. κι όμως η βαζελίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον κόσμο της ομορφιάς και μάλιστα με τέλεια αποτελέσματα.. Σήμερα θα χρησιμοποιήσουμε την βαζελίνη σαν θεραπεία για τα μαλλιά μας, στο ντεμακιγιάζ, στα βλέφαρα.. αλλά και σαν αντιρυτιδική κρέμα..

Είναι πολύ γνωστό λένε.. (εγώ πραγματικά σήμερα το έμαθα), ότι η βαζελίνη είναι η πιο οικονομική λύση για τις πρώτες ρυτίδες.. Μπορείτε να απλώσετε ελάχιστη ποσότητα στις περιοχές του προσώπου που υπάρχουν πιο έντονες ρυτίδες… Όχι όμως κάθε μέρα .. 3 φορές την εβδομάδα είναι το ιδανικό..

Για την αφαίρεση του μακιγιάζ και πάλι είναι μια εύκολη διαδικασία.. αφού λίγη ποσότητα βαζελίνης αρκεί για να το αφαιρέσει.. Απλώνετε στο πρόσωπο ..αφήνετε λίγο να απορροφηθεί και αμέσως μετά με καθαρό πανί αφαιρείτε το μακιγιάζ..

Για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά η βαζελίνη μπορεί να βοηθήσει για την αναδόμηση της τρίχας πολύ περισσότερο και από τις μάσκες που θα βρείτε στο εμπόριο.. Βάλτε βαζελίνη στις άκρες ..αφήστε για 25 λεπτά και έπειτα λουστείτε κανονικά..

Αν δεν έχετε πυκνές βλεφαρίδες.. ή αν σπάνε εύκολα ..μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαζελίνη και πάλι.. Αρκεί ελάχιστη βαζελίνη σε ένα βαμβάκι και τοποθέτηση στις ρίζες των βλεφαρίδων.. Μπορείτε να το κάνετε κάθε βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα… προσοχή στα μάτια..

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *